0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
20 aylik dogdugundan bri dalinin granul sabun ve sıvı olan deterjanlarini kullandim bazen markette bulamiyorum baska neyi tavsiye edersiniz siz neler kullaniyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yaşından sonra bizimkilerle normal deterjanla yıkadım ben
(1,193 puan) tarafından
himm ya 3 yasina kadar ayri yikayim diyordum
tarafından
Çok o kadarı bence gereksiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben artık normal.deterjan kullanıyorum ayrı yıkıyorum ama kendi kullandığımız deterjan 
(1,193 puan) tarafından
kac aylik peki
tarafından
Benim kızım şuan 30 aylık Ama ben 2 yaşından beri kendi deterjanimizla yıkıyorum
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Baby me granül sabun. Ben yumuşatıcı dan vazgecemiyorum onun içinde bilgi canim kızım kullanıyorum. Benim oğlum 3 kızım 2 yaşında. Oldukça fazla çamaşırları oluyor o yüzden bizimkilere katmıyorum. Çamaşır sepeti dahil ayrı 
(1,193 puan) tarafından
benimki tek daha canim onunda sepeti ayri bende baya deterjani ve yumuşatıcısı ayri olarak gitsin istiyorum ya bende yumusatici kullanmadan yapamam seninkinin markasi ne
(3,265 puan) tarafından
Bingo Canım Kızım yazanı kullanıyorum yumuşatıcı olarak. Ebebekten sürekli baby me granül sabun ve çıkmayan lekeler için ayriyeten beyazları daha beyaz parlak olsun diye ara ara kullandığım çamaşır suyu tozu var renkliler için de kullanıyorum.
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Kendi çamasirlarimizla birlikte yıkiyorum. Green clean.
0 oy
tarafından
Bende bir ara dalın granül kullandım sonra da uni baby kullandım bir yaşından sonra bizim deterjan ile yıkamaya başladım canim
0 oy
tarafından
Benimkide 21 aylık dogdugundan beri duru granül sabun kullanıyorum.

Paket bitsin artık bizimkilere Arıcan makineye 

1 _ 2 ay sonra biter paketi ztn. O zmnda 2 yaş oluyo yeter
0 oy
(684 puan) tarafından
Eyüp Sabri Tuncerin bebek deterjanı mı kullanıyorum Yumuşatıcı kullanmıyorum 2 yaşını 3 ay geçti ve muhtemelen baya bir böyle yıkarım alerjik çünkü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,941 göst.
23 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma0987 (24 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 324 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,547 soru

24,185,113 cevap

336,574 kullanıcı

...