0 oy
1,360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bi saat önce diğer iki kızını aldı bana geldi bende oturmaya geldi sandım salona buyur ettim baktım bana dedi Kızlar sende kalsın ben arkadaşımla buluşmaya gidicem ayy ben ilk şoku yaşadım neyse dedım benimde dışarıda ıslerim var çıkacam diye bana dediği yapacak bir şey senin is kalsın yada yiyecek biseyler hazırla çocuklara sende çık sinir oldum bisey diyemedim bide küçük kızı 6 yaşında yürüme engelli bide diyo cikmadan tuvalete çıkar kızımı neyse bugünlük sustum ama ilk ve sondu biliyorum yine yapacak aynısını 8 görümcemin arasında bi bu böyle diğerleri asla böyle değil 

24 Cevaplar

0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bildigin kovardım kolundan tutup 
tarafından
Ya  misafir olarak başka şehirden gelmiş kovmak değilde bi daha olursa uyaracam
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ay kizz bakm AA yaaa
tarafından
Ah bacım ah yaptık bir hata artık
(1,974 puan) tarafından
Hakkind hayrlisi
tarafından
Amın cnm Amın
(1,974 puan) tarafından
Amin canm
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ne demek yapacak birşey yok senin işin kalsın bide yemek hazırla bide tuvalete götür sen eşini ara söyle canım yarın öbürgün de yaparsa iyi bir tersle o adet olanıda yolla annesinde kalsın onu  bahane ederek gelir sürekli 
(6,435 puan) tarafından
Hiç alıştırma canım annesi böyle tuhaf çünkü
tarafından
Biraz önce geldi engelli kızını aldı diğer ikisini bırakıp annesine gitti bende hiç bisey demedim kızlarıyla benim çocukları peşinden yolladım dedım biraz orda kalın gelip alacam sizi diye gidicem birazdan kızimla oğlumu getirecem işte belki anlar
(6,435 puan) tarafından
Ee kız bende geleyim derse ne diyeceksin yada hadi sizde gidin derse napacaksın o yüzsüzle
tarafından
Yok izin vermem zaten yarına misafirim var
(6,435 puan) tarafından
Vallaha senin adına üzüldüm onun bu kadar rahatlığına sinirlendim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Vala canım direk gittiğin yere çocuklarınıza götür derim o ne öyle ya 
tarafından
Bidaha olursa dicem zaten
(7,035 puan) tarafından
Bence bir dahakine fırsat verme gelince de bir daha istemem öyle şey diye

İlgili bir soru bulunamadı