0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,546 puan) tarafından
Bir çocuk var ikinciyi sonra düşünüyorm lazer doğumla birlikte tekrar yaptırmak gerekiyor diyorlar doğrumu şimdi yaptırsam sonra tekrar çıkıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
(6,157 puan) tarafından
Bekarken yaptirdim mennunum hamileyekn cok yoktu dogumdan snr cikdi ama kokler zayif di yine gidiyorum 2 3 ayda bir seanlara suan hic yok aralikda gittim en son subat sonu gidicem sonra daha cagirmaz sanırım
-Reklam-
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Ayni durumdayiz canım bir oğlum var ikinci düşünüyorum ama şimdi değil nasipse birkaç yıl sonra.

Ben yeni başladım bir ay gittim sadece 1 seans ve 1 kontrol bu 1 ayda bile o kadar etkili oldu ki.

Kıl tüy alma derdim yok çok şükür çocukla zor oluyordu.

Ama süreklilik önemliymiş gittiigm yere bir tanıdığım gitti hiç ara vermeden 1 yıl gitmiş şu an çok memnun
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Bende bu ay baslicam iki çocuğum var çocuk düşünmüyorum artık ama çocuk düşünürsen tekrar artabilir sanırım hormonlardan dolayı bide siz hangisine gideceksiniz bizimki buz lazer dedi çok iyiymiş falan bilemedim ama
(1,546 puan) tarafından
Bilmiyorum hangisi iyi olacak ki pek bilgim yok açık asi
(4,214 puan) tarafından
Anladim canım
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Buz lazer yaptırmıştım zaten çok fazla tutum yok doğumdan sonra tekrar çıkmadı bende 6 sene falan oldu yaptırmalı bana 
(1,546 puan) tarafından
Çok güzel tertemiz uğraşmiyor sun
(2,111 puan) tarafından
Aynen kafam rahat
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Ben de lazere gidiyorum ve çocuk yine düşünüyorum Allah  nasip ederse, ama şuan değil 
(1,546 puan) tarafından
Hangi yöntemle yaptırıyorsun ücret nekadar
(4,385 puan) tarafından
hangi yöntemle derken , buz lazer değil benimkisi. 650 tl
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Teee 2006yilinda yaptirdim ozamanlar cok pahaliydi ve heryerde yoktu. Sindi adim basi lazerci ve uygun. Memnunum. Esimide ikna etmeye calisiom koltukalti ve kas arasi icin kas arasi sart degilde koltuklati temiz olsun rahatlik. Yasliligi var hastaligi var. İzel bolgeye erkklere yapmiolar da imkan varken bari koltukalti cikain aradan:))

(9,080 puan) tarafından
2 tane dogum yapyim artma yada tekrar cikmada olmadi yani tavsiye ederim
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Yaptığın yerin kalitesine bağlı bizzat arkadaşm vardı poliklinik de yaptım ben 4 sene oldu o zaman için pahalı idi gerçekten 2.500 tl idi ama çok memnunum iyi ki pahalı da olsa kaliteden ödün vermemisim sıradan güzellik merkezleri tüyleri uyutuyor sonradan çıkıyor dedi bana işin uzmanı arkadaşım parana kıy ama sonra defalarca lazer yapmakla uğraşma dedi. Şükürler olsun doğum yaptm aynı şekilde lazer yaptığım şekliyle aynı 
(1,546 puan) tarafından
Çok iyiymiş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 501 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,344 cevap

336,081 kullanıcı

...