0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Sabah uyandgmda farketmedkm elime hiç bakmamastm daha sonra kahvaltı yaptık derken çocukla uğraşırken farkına vardım yıkadım çıkmadı nedir acaba başına gelen fikir sahibi olan vsrcmk dhaa oncede hamileyken bir kere olmuştu oda çok hafifti 

image

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Simdi kesin cinler yapmis diyenler cikar fhdgf
(542 puan) tarafından
Bı kaç tane hoca var bu şekilde konuşan fakat doğruluğunu bende bilmiyorum. Dedikleri de şu şekilde hocaların aile yada kendisinde İslam'a ibadete çok yakın sürekli imanını artırmak için düşünen yapmaya çalışan biri birileri varsa aile içinde melekler kına yakarms tam dersi iman zayıflığı isteksizlik ibadete karşı kendini kapatmış durumda ise cinler yakarms diyordu bi iki hoca da ama dediğim gibi belirli bir kaynağı yok söylentiler bu şekilde bende ilk defa üç gün önce öğrendim bunu
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Lohusayken bende de olmuştu bilmiyorum hiç 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Mantar türü bir şey de olabiliyormuş ya da dün çok havuç yedin mi :) 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bende de var canım, daha öncede çok oldu. Bir tür mantar. Doktor jel gibi birşey verdi onu sürünce geçiyor.
0 oy
(984 puan) tarafından
Cnm eşim ile bende oldu uyandigimizda korkulcak birşey deyil yikamayla geçmiyor cnm banada çin filan diyen oldu korkuttular deyil cnm hocaya resmini attık bu çok güzel bir anlamı var melekler yakmış dedi cnm rüyada olduysa cnm dua et bol bol Allah'tan hayırlı şeyler dile cnm tam unuttun zaman elindeki bir anda yok oluyor akşam olmadan cnm bizimki akşam ezanından önce kayboldu 
0 oy
tarafından
Nedir bilmiyorum bende de ara ara olur sonra geçer kendiliğinden, fark etmiyorum bile ne ara kaybolmuş
0 oy
(36 puan) tarafından
C vitamini fazla alindiginda olur.Portakal mandalina fazla tuketiyorsaniz normal
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Burds firumda birnde ikumustum. Bisey kinasi diodi hatirlamiyorum avuc ayasindaydi onun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,280 soru

24,056,100 cevap

329,917 kullanıcı

...