0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kizlar merhaba bı oğlum var ismini eşimle birlikte düşünüp koyduk şimdi ikinciye hamileyim eşim istiyor ki kız olursa eşimin ölen kız kardeşinin ismini koymak istiyor Betül müş ismi güzel ama ben bilemedim doğru mu eşimi kirmak da istemiyorum erkek olursa bana bıraktı ismi ama kız olursa öyle istiyor siz ne düşünüyorsunuz varmı önerisi olan 

3 Cevaplar

0 oy
(3,754 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yeni bi isim onerisi veremiyoruz zaten esin vermis, cinsiyet ne olur bilemeyiz ama esini kirmak istemiyorsan tak guzel isim
(178 puan) tarafından
Evet isim güzel isim önerisi için değil hani varmı bu durum için bı düşünceniz ne kadar doğru yada yanlış bilmiyorum ki
(3,754 puan) tarafından
Genc olumler insani korkutuyor kaderi benzer gibisinden tabiki oyle bi dùrum yok  kader Kismet hersey sadece hakli olarak evham yapiyoruz haklisiniz da esiniz cok cok istiyorsa kirmayin yanina 2.kisa bir isim ekleyin ortada bulusun derim
(178 puan) tarafından
O da doğru tabi neyse bakalım artık hayırlısı belki de erkek olur bilemeyiz dimi
(3,754 puan) tarafından
Aynen oyle niyetiniz her daim guzel olsun inatlasmanin kimseye faydasi yoktur⚘ Hayirlisi
(178 puan) tarafından
Teşekkürler canım sağol;)
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Bence eşine uygun dille anlat. Kimse kimsenin ismiyle yaşamasın. Herkes kendi ismiyle yaşasın.
(178 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyorum ama bilmiyorum bı yandan da kararsızım
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Ben rahmetli olan birinin adını koymak istemiyorum ya çocuğuma. Kaynanamda babasının ismini koymamızı istedi mesela ben istemedim korkuyorum açıkçası kaderi benzer diye biliyorum bu korku gereksiz ama benim içim rahat etmez 
(178 puan) tarafından
Evet benimde içim rahat değil ama eşim bişey olmaz faln diyince bilmiyorum ki bende

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,618 soru

24,186,202 cevap

336,641 kullanıcı

...