Şimdi kızlar oğlum 18 aylık. Şimdi değil de bi bir iki sene sonra 2. Çocuğu düşünebilirim. Eşim herzaman istemişti hiç yoksa iki tane olsun diye.
Şimdi durum şu: ilk oğlum da eşimden dolayı çok üzüntüye uğradım. Ne yardım etti ne destek oldu tek başıma büyüttüm diyebilirim bunun yani sıra ev işlerinde bi aksaklık olmadı, yemeğimi herzaman yaptım hergün çeşit çeşit. Ama buna rağmen tabii bende insanım sonuçta
yardım isteyince üzerime gelip bağrış çağrış kavga kopuyordu evde hiç eksik olmazdı... Sonra oğlum biraz daha büyüyünce eşim sanki biraz daha yumuşadı oğlumla ilgilenmeye başladı-bende resti çektim tabii bu arada sus pus biri değilim. Şimdi de düşünüyorum bu adamdan bi ikinci çocuk ister miyim diye. Yapabilirmiyim benim sinir stresim çocuklara geçer mi çok. Ama biryandan da diyorum tecrübeliyim artık kimseye ihtiyacım yok herşey planlı programlı yaparsam ikisi büyüyüp gider.
2 Çocuklu anneler bana biraz motive edebilirmisiniz veya uyarıda da bulunabilirsinuz
Lütfen hakaret gibi şeyler yazmayın eşimden nefret ettiğim yok
Asla yapma .Hele eşin böyleyse . Her zaman dedigim gibi tek çocuk devamke Büyüt ve hayatını yaşa ☺️❤️
Valla benim esimxe bana hic yardimci olmaz cocuk konusunda. İttire kaktira yaptiriyorum herseyi o da islerim varken. İslerim yokken asla alimde cocugumla oynim gezdirim demez. Parka goturmuslugu yoktur. Dedesi bile daha cok ilgilenir kizimla k.pederim. bu yuzden asla bi cocuk daha istemiyorum. Haa desen ki yemek yap esime yapar ama ben zaten yapıyorum yemegi isi gucu. İstediğim cocuguyla olmasi gerektigi gibi ilgilensin. Bu yuzden 2. Çocuk asla diyorum buyukde konuşmak istemiyorum. Ben insanlarin degisebileceginede pek inanmiyorum. Can cikar huy cikmaz demisler. Önünü kestiremezsin. Tecrubeliyim diyorsun evet ama tekrar ayni seyleri don basa yasicaksin bi insan yetistiriyorsun sinuc itibariyle. Kendine guveniyorsan , esini hesaba katmadan yap. He dersen ki yaparim cocugu ama sınırlı bi insana dönüsurumm bence hic o toplara da girme. Eger esim bana destek bi insan olsaydi ben 2. Bi cocuk yapardım. Ama gerek yok
1,488,824 soru
24,335,848 cevap
345,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın