0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (1,840 puan) tarafından
Kızlar kızım 9 aylık oldu az emzirdm şimdi de tamamen bıraktı oruca baslayacam dedm bir türlü baslayamadm üç aylar geldi ardından Ramazan. Namaza baslaym dedm sabahları uyanamadm uyanınca kılaym dedm ona da başlayamadm. Bekarken kılıyorrdm halbuki  :( doğumda 23 kg aldı 5 i gitti ama hala 9 aydr aynı kilodaym  20 kg fazlam var tamm artk yeter kızında emmiyor diyete başla diyorm. Ona da başlayamadm. Hiç istikrarlı kararlı bir insan deglm yaa. Nasl oyle biri olacam. :(((

3 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
Al benden de okadar
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Dayanmaya çalışıyorum orucumu tutup namazlarimi kilmay gayret ediyorum 

Kuran okuyorum hatim başlıyorum 
(1,840 puan) tarafından
Maşallah kaç çocuğunuz var
0 oy
tarafından
Bende öyleyim ama başladım çok şükür bugün 5. Günümdü oruç tutuyorum namaz kılıyorum inşallah devam eder böyle daha 1 ay tutmam lazim
(2,359 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bebekte yediklerim ,
8 de regl borcu Allah razı olsun cümlemizin orucunu kabul etsin mevlam
tarafından
Aboooooo bende benim çok diyordum canım Rabbım kolaylık versin ama çok şükür güzel geçiyor hiç zorlanmiyorum üstelik kızım emiyor da yine de Rabbım kolaylık veriyor zaten günler kısa hemen geçiyor
(1,840 puan) tarafından
Benmde 1 ay. Hasta olaym nasip olursa baslicam inşallah
tarafından
Benim de  9 gün adet oldum onu tutuyorum sonra da 1 ay daha tutmam lazım kızım tam ramazan ayında doğdu hiç tutamadım Amin canım amin Rabbım yar ve yardımcımız olsun
(2,359 puan) tarafından
Aynen kuzum kız çok değil aslında tutulur mazaretim vardı ondan tutamadım yoksa tutardim sağlık sorunları vardı kuzumun benim dirençli olmam.gerekiyidy allh razı olsun kuzum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 365 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 902 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,797 soru

24,103,306 cevap

332,548 kullanıcı

...