0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
İnternette makale yazarak para kazanma var başvuru yapıp 30 lira veriyosun sonra makale yazıp para kazanmaya başliyosun. Buraya kadar herşey tamam ama fatura için TC istediler emin olamadim bir de ondan önce bir sözleşme onayladım ama TC yazmadan çıktım riskli bişey olabilir mi acaba bileniniz var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Para istenen ve kimlik numarası istenen hic bi yer temiz değildir %1500 dolandırıcı 
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Meraba canım yaz kazan değilde ben yazarak kazan.com da yazdım oraya kayıt olurken TC iban vs. Yazdım bir kaç ay yazdım haftalık olarak ücretim yattı hep. Daha sonra yaz yazan uygulamasinin daha çok para verdiğini duydum oraya kayıt olayım dedim TC vs. Herşeyi girdim ama tek seferlik 30 TL verecektim onu yapmadim direkt çıktım ama orası daha çok veriyormuş ben yazarak kazan.com ve yazkazan.com güvenilir bir sayfa onu biliyorum sadece. Kızım havale geçirdi onunla uğraşıyorum bayadir salgına falanda yakalandık maalesef yöneticilerle hala konuşuyoruz iyi insanlar ilgililer kızımı soruyorlar sağolsunlar. Yazı yazıp para kazanicam diyorsan o iki sayfa güvenilirdir canım. 
tarafından
Neyle ilgili makaleler yazdınız ve yazı başı ne kadar aldiniz
(643 puan) tarafından
Brnde merak ettim NASIL bir is olduğunu
(210 puan) tarafından
Nasıl bu iş
(441 puan) tarafından
Aklına gelebilecek her türlü makale yazdım hasta yataklarından rüya tabirlerine burç yorumlarına kadar herşeyi yazdım, hatta kafadan uydurma masallar bile yazdık onlar bile şuan Google'da yayında, 100 kelime başına 50 krstu. Sonra bir ay yazı yazdım hiç durmadan uzman kadroya aldılar ücretim biraz daha artmişti haftalık olarak 400 vs. Alıyordum kizlarimdan dolayı pek yazamadım bebekti çünkü şimdi ilgiye daha çok ihtiyacı var yazamiyorum bir türlü kayınvalidem falanda var yemek içmek çocuklar derken aklıma bile gelmiyor, ama benden daha fazla kazanan var tabiki 1500-1000 civarı alan bile var bu haftalık oluyor bide yani, yazabilene helal olsun okula giden öğrenci yada evli ama çocuğu falan olmayan ev hanımlarina göre baya güzel bir iş ve güzel bir uğraş bence, hem haclik çıkarmış olunuyor hem vakit geçirmiş olunuyor hemde yazarken bilgi edinirken kendinde biseyler öğreniyorsun olay budur.
(262 puan) tarafından
Hasta yatakları ile ilgili mesela ne yazıyorsun canım konu veriyolar ama ben ne yazacağımı bilmiyorum
tarafından
Selda  bizi üye yapabilirmisn
(441 puan) tarafından
Mesela orda kenarda konu ve ücreti yazıyor hangisi işin geliyorsa konuyu alıyorsun Google'da mesela hasta yatakları diye arama yaptiriyosun ne çıkarsa yazida o yazıya göre yada yazının aynısının bı degisiginide yazabilirsin diyelimki 200 kelimelik yazıyı yazdın bı program veriyor sana yönetici yada sen Google'dan herhangi bir intihal programında yazımda kopya varmı yokmu onu kontrol ediyorsun kopya çıkarsa direkt iptal ediyorlar üyelik aşamasında kopya olmazsa kabul ediliyorsun sonra ufak tefek yazmaya başlıyorsun kopya çıksa bile sitenin bildirim bölümüne sana uyarı geliyor yazinda kopya var düzeltip tekrar gönder gibi düzeltip tekrar atiyosun en fazla iki gün içinde onaylanıyor o şekilde yazdikca cumaya kadar paran birikiyor oradaki hesapta hangi ibani yazdıysan direkt cuma sabahı hemen atıyorlar hesabina, her dakka her saat yazabiliyorsun ödemen olmasına rağmen diğer haftaya birikim yapabiliyorsun günlük 20 TL'lik yazsan bile yeter burdan biriyle tanıştım geçen sene onunla beraber yaşıyorduk biz o kız her ay çeyrek alıyordu kendine
(441 puan) tarafından
Sitenin kendisinden üye olman gerekiyor canım benim isteğimle olan bişey yok malesef yazarakkazan.com direkt buna girip üye oluyorsun öyle yavaş yavaş yazıyorsun ilk önce 2-3 tltlik seylerle baslaki elin aklın alışsın biraz daha sonra büyük paralı yazılar yazarsın. Üye olupta yazamazsanda sıkıntı olmuyor
tarafından
İnsalh üye olmayı beceririm çünkü kızımla tekim tam bana göre
tarafından
Bunun bir uygulaması varmı birde ben yeni googleden baktimda 30 tl istedi
(441 puan) tarafından
Beceremicek bir şey yok ki yazarakkazan.com yazcan Google çıkan yere gircen üye ola basçan ordan istenilenleri yazacaksın zaten sonra siteye giriş yapiyorsun karşına konular çıkıyor konular karşısında kelime sayısı ve ücreti yazıyor, sen işine gelen bir konu seçiyosun o şekilde yazmaya başlıyorsun ama ilk önce üye olman için bir konu yazıyorsun kopya vs. Olmayacak şuan buradan daha detaylı yazamıyorum malesef aslında çok basit iyice canavarı olduk bu işin hatta banada biraz daha yazarsan yaza editör olursun sen diyorlardı ama kızım havale geçirdiğinden beri yazamadım
tarafından
Geçmiş olsun cnm kızına peki 30 tl yatirdinmi
(441 puan) tarafından
Yok benim dediğim yere para yatirilmiyor 30 TL para yatırılan yer yazkazan adı.... Benim dediğim yazarakkazan .... 30 TL yatırılan yerin ücreti daha fazla ama o 30 TL o sırada kartımda hesabımda falan yoktu yatiramamistim kaldı öylece
tarafından
Tmm canim halini helal et baya anlatın bir yere giriş yaptimda insalh doğru yerdir insalh becerebilirim gerçekten evde ek işe ihtiyacım var
(441 puan) tarafından
Herkesin öyle malesef, bizimde ihtiyacımiz var ne yapalım işte yine o site sayesinde bezini sütünü bari alabiliyordum şuan burdan daha detaylısini püf noktalarını anlatamıyorum canım kusura bakma bende bu kadar anlatabildim ama yazabilene çok para var burada
tarafından
Deniycem insalh beceririm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (779 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 250 göst.
+1 oy
1 cevap 107 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 239 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,639 soru

24,075,138 cevap

330,882 kullanıcı