0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl anlatsam bilmiyorum 3 yıllık gelinim kaynamamla aynı bahçede oturyoruz eltimde vaf aynı bahçede ben kaynamain giln her işlerini yapıyorum eltim hiç birsey yapmaz onlara  bir tane kızım var değersiz görüyolar evime gelmezler hiç bir zman ama eltimin oğlu var çok seviyorlar oğlu ağlıyor kyanamam arar anne eve gel çocuk ağlıyor hemen gidiyorlar ben ne zman çağırsm gelmiyorlar çok üzülüyorum şuan bile hepsi onun evinde gerçekten bu kadar değersiz miyim 

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
düzenlendi
Kendini değersizleştiren sensin . Yapma işlerini güçlerini, kapat kapılarını onlara,  koy mesafeni. Onların hareketine göre mi değer biçiyorsun kendine. Kim ne yaparsa yapsın hiç umursama 
(7,101 puan) tarafından
Alkışlıyorum . Bir yapmadilar iki yapmadılar 3 de asla kapımı açmam gitmem işlerini de yapmam
tarafından
Hiç yapmadım 2 yıllık evliyim.  Millettin işini yapayım diye mi evlendim . Burdaki kadınlara gerçekten çok kızıyorum nasıl bu kadar sessiz , pasif oluyorlar.  Kaynanam bana gelmiyor diye de üzülemem
(7,101 puan) tarafından
:) orayı çözemedim kimse gelemsin isterse benim gerçek sevdiklerim yanimdaysa sıkıntı yok
tarafından
Ne yaparlarsa kendilerine yaparlar, sanıyorlar ki her islerini yaparsam değerli olurum. Kendilerini kullandırmaktan başka hiç bir is yapamiyorlar. Gelincilik bitti sanıyordum taki buradakileri görene kadar.
(7,101 puan) tarafından
Anynen öyle
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Aman hiç umursama kendini üzdüğüne değmez yapma sende onların işlerini benim kaynanamda uzun zamandır torununu görmüyor gelmiyor evime gelmesin de ne kadar uzak o kadar iyi 
0 oy
tarafından
Her işine kosarsan olacağı o. Yeni gelinler öyle oluyo, göze gireyim diye her şeyi yapıyorlar sonra değerleri 0 oluyor gözlerinde, bide sanki gorevmis gibi davranıyorlar 
tarafından
Ben de sonradan gelenim asla hiç bir işlerini ama beni daha çok severler çokta mesteyimdir jhjbng
0 oy
(23,448 puan) tarafından
Sen değersiz değilsin ama onlar değer bilmiyorlar. Sen de bundan sonra yapma işlerini. Yapsın kendileri. Çağırma da çocuk ağlayınca. Her çocuk ağlar. Sen başa cikabilirsin. Kimseden bişey bekleme bundan sonra da mesafeni koy derim 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Sıçççmışım işlerine hiçde bile yapmam,kurban olsunlar
0 oy
(11,622 puan) tarafından
Ben olsam onlara mesafemi koyardım kimi seviyorlarsa o gitsin işlerini yapsın kız erkek ayrımı yapiyoarsada yazıklar olsun onlara 
0 oy
(891 puan) tarafından
Cnm işim gücünm var de hastayım de çocuk hasta halsizim de falan filan.HHayat artık zor oldu herkes kendi işine bakıyor 
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Valla canım işini yapmam açıkcası kaynanamin genç zaten 2 ayda 1 falan gideriz 2 gece kaliriz. Ancak sofrayi toplarım. Benim evime gelince de şunu yap demem. Değersiz miyim evet ama umrjm değil kendimi kullandirtmiyorum en azindan. Her isini yapsam yine degersiz olucam en azindan kendimi yormuyorum
0 oy
(19 puan) tarafından
Gelmiyorlarsa cehennemin dibine mesafemi koyar rahatıma bakarım hem hizmet et hem değer görme suratlarına bakmam valla kendileri bilir yer içer gezer sefami sürerim bide onlara hizmetcilik mi edicem 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 504 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 968 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 682 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.