0 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Doğum yapmama son 7 gün kaldı geçtiğimiz haftalard tansiyon yüzünden 3 gün hastanede yattım refakatçi eşimin annesiydi onunla ilgili post açtim zaten orda yaptıklsrı ile ilgili eşine anlattım gelince ve doğumda sadece refakatçi olarak yanımda istemediğimi söyledim kabul etti ama şimdi ise geleceğini söylüyor ve ben buna o an surat yapınca haliyle papuç dilli ya da senin dilin uzamış ben böyle tabırlsr sevmem diyor birer annemle kavga ediyorsun diyor ama şimdiye kadar ağzımı aöıp annesine tek kelime laf etmedim kendi çizgimi bozmadım

En çok canımı acıtan da doğurana kadar dayan sonra yolumuza bakarız demesi bende o an sinirle aynen dedim kaldı ki aynen öyle yapacak bişey yok ben daha fazla kendimi ezdirmem ya da ezsinler diye gelmedim tansiyonum tartışma sonrası 160/10 oldu o sırada uyuyordu hala daha uyuyor mışıl mışıl 

Sizce sabah ben doğumdan sonra annemlerle aile evine dönsem mi en azından kafa dinlemek için hem onun hem benim için sanki en sağlıklısı o gibi duruyor en azından 20 gün 40 gün kadar ailemle kalsam sizce nadıl olur

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla zaten doğum sonrası aileyle olmak bence en mantıklısı.Lohusa psikolojisinde bir de kaynanayı çekmek aranızdaki iliskiyi daha beter yapar .Hatta kavgaya kadar gidebilir .Ailenin yanina git hem de dinlen güzelce ☺️❤️ bebisle ilgilenirsiniz annenle donusumlu sana da güzelce bakar❤️☺️
(2,203 puan) tarafından
Yemin ederim ki 36 haftalık hamileyim 1 kere torununu sormadı 1 bardak su bile vermedi bçrde üstüne üstlük bir sürü hakaret etti eşim için sineye çektim neyse dedim ama artık zoruma gidiyor çünkü hak etmiyorum ne etliye ne sütlüye kimseye karışmadım karışmam da bide aynı apartmanda oturuyoruz  böyle kafam o kadar atıyor ki birden çekil gidesim geliyor üstümdeki pijamalar ile eşim hep sen saygını bozma dedi zaten bozmadım bozmam da bugün gelip ağzına laf verme lafınk söyle diyor birde ne yapsam suçlu benim ya da yapmasam  eşimle bebeğimin bağı açısından gitmek istemiyorum ama gitmezsem de bizim evliliğimiz kalmayacak aynı apartmandahız mahfeder beni sütüm kalmaz
tarafından
O 20 günlük süreçte bağ olmaz kuzu .Bebe senden ayrilmiycak zaten .Ayrılsa da kıyameti koparcak.Annenle ol annen kucağında sakinleştirmeye bilir ,sana da yardımcı olur
eşim yardımcı olmaya çalıştı ama o dönem çok beceremedi.annem 40 gün kaldi annem sağ olsun bana çok yardım etti her anlamda
-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından
Oh ne iyi ya anneleri konuşsun biz suçlu olalım ne iyi ya imkanın varsa şimdi git canım biraz korksun aklı başına gelir belki 
(2,203 puan) tarafından
Perşembe günü yatış yapıcam hastaneye canım artık çok geç yüksek riskliyim her hastane almıyor annem zaten gelecek doğum yapacağım gün yarın da eşime söylicem gitmek istediğimi çünkü öteki türlü olmaz aynı apartmandayız beni intihara kadar sürüklrr bu kadın artık tahammülüm kalmadı çünkü uzakta olsa umrum olmaz ama işte 2 alt katımda sürekli gelecek eşimin babası desem eltimin kızı 3 aylık bebekken ağzına yanan sigara sokmuş insan uzaklaşmam lazım  ama ben bunları dile getirince dili uzamış oldum nankör oldum işittiğim şeylerin haddi hesabı yok resmen sus diyor bana benim ne suçum var diyor suçu şurada annesine söz geçirmemesi geçirse böyle olmazdı
(829 puan) tarafından
Aynı benim eşim vallahi annesi fitne fucur yapar eşimle aramı bozar dedikodu yaparlar ben yapmışım gibi yapar daha neler neler bende sen gibi altlı üstlü otururdum ev aldık çıktım ordan eşimi eve çağırır doldurup üstüme gönderir dili hoş seviyorum sizi falan der esimjn tüm parasını alır eve yollar anlatsam sabaha kadar bitmez
0 oy
(8,374 puan) tarafından
En iyisi ailenin yanında doğum yapman Valla ben öyle yaptım o kadar memnunum ki kafam çok rahat. 
(2,203 puan) tarafından
Bende öyle yapıcam yoksa olmayacak
0 oy
tarafından
Tabiki git öyle imkanın var çok iyi olur insan annesınden başka hıc kimseyi ıstemiyor kocanda duzelır merak etme sen çocuktan sonra aıle oldukları aklına geliyor öyle çok kötü bir koca degıl belliki sıkma canını çocuğunu düşün sağ salim al kucagına inşallah
tarafından
Hepsi öyle kocam 5 aydır ablaları ile küs şimdide der yooo bizim bır seyımız yok onu bilmem ama dedim senle küsünce banada küstüler o yüzden bır daha konuşmam dedım yok ablamla konuştuk bız kımseye küsmedık demıs 5 aydır ondan konusmuyprdunız
(2,203 puan) tarafından
Canım biz sevgiliyken ailesi ile hiç görüşmüyordu annesine bağıran öfkeli bir adam babasına karşı hiç olmayan biriydi babası gelince kalkar giderdi ben barıştırdım yapma annen baban dedim benşm sayende girdiler hayatına ama şuan da ben annesi ile kavga eden biriyim gözünde ama sorun şu ki gerizekalıaptalsalak dedi yüzüme içimden allahım sen sabır ver dedim annesi ile arası kötü olmasın diye daha neler neler var ben dayanamayıp söyleyince de annem öyle demek istemedi oluyor affettim aynı şey 5 kez olmaz en son affetmiyorum diyince de doğurana kadar sabret sonra ayırırız yolları oluyor haftaya bugün doğuruyorum
tarafından
İki yüzlü ol canım öyleleri iyi oluyor hiç bir şey deme doğumun falan olsun zamanla kendı görecek ya hiç canını sıkmaya değmez inan ki annengıle git ki kendi annesı suçlu olsun annesine kızsın hiç kavga etmeden git sus hıc bır sey deme kavga da etme annenın yanında kal doğumdan sonrası zor zaten kocanı bile görmek ıstemezsın emin ol
(2,203 puan) tarafından
Canım işte iki yüzlü olamıyorum karşımdski insan öyle oğlunun yanında melek gidince şeytan oluyor resmen yemin ederim oğlu üst odaya geçse bile hemen hakaret ediyor
tarafından
Ol canım ol öylesi kazanıyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 312 göst.
18 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 265 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 454 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,384 soru

24,168,332 cevap

335,725 kullanıcı

...