Benim kendimi bildim bileli zaman zaman değişen takıntılarım olmuştur…
Bu aralar biraz daha iyiydim.
Evden çıkmadan önce kapıyı mutlaka çarpar, kilitler ve açılıp açılmadığını 4-5 kez kontrol ederim. Bunu bugünde yapmışımdır, çünkü çok rutin birşey oldu benim için.
Akşam eve geldim kapıyı açtım üst kilidi eminim açtım, aşağıyı da açtım ve kapı kolayca açıldı.
2 gün önce her yerini yağlamıştık kapının önceden zor kapanır açılırdı suanda kolay oluyor biliyorum. Ama gelin görün ki bu bende ya kapıyı kitlemediysem eve biri girip yedek anahtarı alıp çoğaltıp geri anahtarı yerine koyduysa diye inanılmaz tahammülü zor düşüncelere sebep oldu…
Evdeki bütün saklanacak yerlere baktım birisi var mıdır diyerek. Benim gibi birisinin kapıyı kitlememesi mümkün Bile değilken
Aynısı bende de var malesef dışarı çıkarken bile aklım evde kalıyor acaba tüp açık kaldı mı acaba tüm camlara kapattım mi acaba kapıyı kilitledim mi kac defa arabaya binip geri iniyorum koşarak gelip kontrol ediyorum gece uyumadan önce defalarca bakarım içim rahat olmaz gecenin bir vakti rüyamda bile görüyorum hemen kalkıp tüpü kapıyı kontrol ederim sanırım kafayı yedim
1,490,849 soru
24,364,209 cevap
347,386 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın