0 oy
198 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
(arkadaşım için soruyorum onunla konuşuyorduk birde size soralım dedik) kızlar şimdi arkadaşım kendine bulaşık makinası alacakmış durumuda hiç yok sifirlari çok pahalali ikinci el al dedim yok dedi şimdi spotculardan alsam bozuk fln olur parçası eksik olur dedi bekle tayincilerden al dedim bende evimi öyle dizdim ikinci el gayette menunum bulaşık makinam yok onuda para biriktirip tayincilerden alacam insalh birde bu yönde tereddüt ediyor ikinci el iyi işlev görmez sizin fikriniz nedir

10 Cevaplar

+1 oy
(23,432 puan) tarafından
Genelde kimse bı bozukluğu olmadan beyaz eşyalarını satmiyor . Ama tayinciden alma fikri mantikliymis
tarafından
Evet tayincilerden hem ucuz hemde sağlam oluyor geçen sene çamaşır makinami 200 TL'ye almistim
-Reklam-
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Ben ikinci el de elektronik eşya alma taraftarı değilim canım biz aldık çamaşır makinesi iyi çıkmadı eşime de kaç kere dedim almayalım taksitle öderiz yavaş yavas diye ama dinlemedi şimdi tamire gidecek tekrar 
tarafından
Aslında güvenilir yerden alsak iyidir
(7,318 puan) tarafından
Kendiniz bilirsiniz şans işi birazda
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Başka eşyalardan değilde elektronik eşyalarda 2. El biraz sıkıntı oluyo çünkü kimse sorunsuz biseyini satmaz diye düşünüyorum 
tarafından
Evet orası öyle zaten bazilarida paraya sıkışıp satiyor
0 oy
(618 puan) tarafından
Geçen sene annemin bulaşık Makinesi letgo dan 750 ye sattık. Tek sorunu bardakları buğulu çıkarıyordu. Adam da bağ evi için olacağını söyledi zaten cam kullanmıyormuş. Piknik seti gibi sert plastik kullanıyorlarmış o yüzden sorun olmaz dedi. Sizde letgoya bakabilirsiniz belki ihtiyaç fazlası iyi bir ürün bulabilirsiniz :)
tarafından
Letgoda fiyatlar uçmuş dolapda ucuz ama oda kargo cikmiyormus
(618 puan) tarafından
Anladım canım onu bilmiyorum :)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Valla kuzu dayım almıştı bikaç sene oluyo Siemens marka.gri renk. O kadar sessiz çalışıyor ve güzel yıkıyor.bi arıza da vermedi. Ama nerden kimlerden aldı hatırlamıyorm.
tarafından
İkinci el olarak dimi
(4,658 puan) tarafından
Aynen kuzu ikinci el aldı
0 oy
tarafından
Bende yenı evlenince ıkıncı el aldım bulaşık çamaşır makinasını 3 yıl oldu daha kullanıyorum sapa sağlam çalşyor ıkıncı el dükkanlarından almasını tavsiye etmem alacaksa letgodan alsın sahibinden alsın aracılar fark koyup satıyor 
tarafından
İşte bende çamaşır makinami bir polisten aldım tayinciydi çok iyi çalışıyor arkadssimada bekle diyom ama kendi bilir
tarafından
Letgodan guzl temiz olanı araştırsın alsın canım emin olmak istiyorsa almadan önce  satıcının evinde dener sonra alır
tarafından
Bende öyle diyom ama çok acele ediyor
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Şöyle ki abim geçen çamaşır makinesini sattı daha büyüğünü aldı ama kazanında sorun vardı ve yaptırmak için servis 1000 TL istedi onuda belirterek letgoda 1500e sattı hemde aynı gün satıldı.. alan kişi 8 kilo çamaşır makinesini 2500e almış oldu yani.. 
tarafından
Evet öylede fırsatlar oluyir
0 oy
tarafından
Eşimin arkadaşından aldık biz memnunum 
tarafından
Evet öyle elden tanıdıktan almak çok avantajli
0 oy
(10,022 puan) tarafından
Ben aldım bozuk çıktı kızdım eşim de bakır ve hurda yaptı sıfır aldık sonra 
tarafından
Spotcudanmi aldiniz
(10,022 puan) tarafından
Aynen canım
tarafından
Tayinciden almak daha mantikli
(10,022 puan) tarafından
Bulursan al ama bak öyle al güvenme tayinci diye paran cöp olmasın
tarafından
Ya orda çalıştırma şansın var birde fazla kulanilmamais buna emin oluyon

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
+3 oy
9 cevap 281 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
29 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Summer33 (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (674 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,503 cevap

335,833 kullanıcı

...