0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Herkes farklı bir şey diyor Hanımlar ben de şaşırdım ne yapacağım eskiden keçiboynuzu özü katardım yaptığım yulaflı kurabiyelere bisküvidense evde sağlıkla atıştırmalıklar yapmaya çalışıyorum hem kahve yanına hem çocuklar için Ama şimdi öğrendim ki bu keçiboynuzu özü de fırına girmezmiş o da aynı pekmez gibiymiş bunun ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum bal da girmez diyorlar fırında kaldığı süremi önemli derecesi mi önemli O konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan ya da nereden bilgi alabilirim bunu bilen var mı elma konsantresi iyi oluyor fırında zarar lı olmuyor dediler onu da market market arıyorum bulamıyorum Hindistan cevizi şekeri diyorlar O da çok pahalı agave şurubu diyorlar O da pahalı bir şey hani kaç kaşık kaç şekere denk geliyor ölçüsünü bilsem belki bir aylık bana yeter ama hiçbir şey bilmiyorum yani aydınlatılmaya ihtiyacım var ☺️☺️☺️

3 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Oo bn geçen kek yaptım harnupla ck Cool oldu kiz
(1,522 puan) tarafından
Oluyor çok da güzel oluyor da işte hiç bi faydası olmuyor muş
(1,974 puan) tarafından
Şekeri kesiuoz nasıl olmuyo kiz
(1,522 puan) tarafından
Kattığın şeyin faydası olmuyormuş. Tat veriyor sadece ve ayrıca kanserojen haline de geliyor diye biliyorum
(1,974 puan) tarafından
Bidaha yapmam kız ozamn ayy:)
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Koyarsan girer diye iğrenç espri yapasım geldi :D sjsj

Ben koymuyorum hiçbir faydası kalmadığı için
(1,522 puan) tarafından
Allahım ya güldüm yani buna ☺️☺️☺️ faydası olmuyor yani vay anasını yaaaa
(25,181 puan) tarafından
Ahahahah :D
0 oy
tarafından
Bal ve Pekmez ve özler 40 derecenin üzerine asla ve asla çıkmamalı. Ben bebek için bir şey yapacaksam tarçınla tatlandiriyorum, az bir şey şeker de koyabilirsin. Ama bu saydıklarımızı asla kaynatma ve fırına koyma. 

Diğer agaveler falan bilemiyorum, bana anlamsız geliyor. Hindistan cevizi şekeri neymiş onu hiç duymadım, hindistan cevizi tatlı bir şey değil ki, doğal şeker olarak kullanılsın. Ona da şeker koyuyorlardır kesin. 
tarafından
Hurma olabilir bence de, meyvelerin çoğu pişebiliyor sonuçta ve besin değerlerini fazla kaybetmiyorlar.
Zaten Pekmez ve baldaki sorun faydasını yitirmesi değil, kanserojen madde salgılamaya başlaması. O yüzden sırf şeker niyetine bile meyve kullanılabilir bence, yani az faydası olsun ama zararı olmasın. Zaten yaptığın şeyin içine örneğin kuru yemiş, tam buğday unu, yogurt, yumurta yani faydalı şeyler koyuyorsun. Meyve de şeker niyetine olsun bosver :)
(1,522 puan) tarafından
Tamam canım çok sağ olasın tam buğday ununu nadir kullanıyorum biraz pahalı olduğu için ama evde bulunuyor yine de hurma da ucuz bulmuştum stok yaptım onu kullanırım artık
tarafından
Önemli değil kuzum ya, tam buğday olmasa ne olacak ki, zararlı seyler paketli gidalar yeme, çocuğuna yedirme yeter zaten. Onlar sardı artık her yeri, bir de çok sağlıklı gibi reklam yapıp duruyorlar, milletin sağlığıyla oynuyorlar
(1,522 puan) tarafından
Aynen hiç sorma ya Allah'tan Bizim çocuklar pek meraklı değil öyle şeylere .Ama bunlar okula gidecek heveslenecekler O zaman ne yapacağız bilmiyorum olabildiğince anlatmak gerekiyor şimdi küçükler anlamıyorlar ama biri bir buçuk diğeri 3 yaşları
tarafından
Oy maşallah daha çok küçüklermiş ❤️ eve hiç alınmazsa hiç alışkanlık olmuyor çocuklarda. Ya da biraz büyüyünce mutlaka sınır koyulmali, çikolata da yesin çocuklar ya :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 547 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
16 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esema (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 632 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,458 cevap

334,123 kullanıcı

...