0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,176 puan) tarafından
Ya kızlar sol gogsun altında kaburgada ağrım oluyor 1 hafatdir bugün yürüdüm baktm arkasından ağrımaya başladı hani böyle hamileyken çocuk hareket ederken batma olur ya hani sıķısma olur o şekilde ya varmı basina gelen gaz sancisi da olabilir mi ki

7 Cevaplar

0 oy
(3,794 puan) tarafından
Sırtına soğuk olmuş kuzum. Sıcak duş. 1 hafta masaj yağıyla güzel masaj, ve kendini soğukdan korumakla inşAllah geçer. Geçmiş olsun
(2,176 puan) tarafından
Kuzum sırttan vururmuki ağrı göğüs altına 1 haftadır bademciklerim sismis şekilde dolanıyordum hastaydim zatn teşekkür ederm canm
(3,794 puan) tarafından
Tüm vücudunu üşütmüşsün canım. Bademciklerin deenfeksiyon kapmış belliki.
Bende de oluyordu. Derin nefes alınca sanki kaburgan batıyor gibi. Soğukdan dikkat et.
(2,176 puan) tarafından
Çok saol canm ben geçer ins
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Üşütmüş olabilir misin canim
(2,176 puan) tarafından
1 haftadır bademciklerim sismis şekilde canm hastaydım zatn ama ağrısı oraya vururmu bilemedm
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Canım üşütme de olur uUn sürer geçmezse safra kesene bi baktır
(2,176 puan) tarafından
Kuzum safra sag tarafta oluyo sanırım benmki sol tarafta evet 1 haftadır  bademciklerim sismis  canm ya
(1,558 puan) tarafından
Canım sıcak tut o zaman kendini
(2,176 puan) tarafından
Evet dikkat etmeye çalışayım bakayım geçer inş teşekkür ederm kuzum
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Bendede var ama hamileyim o yuzden diye tahmin ediyorum
(2,176 puan) tarafından
Evet canm hamilelikte çok normal ben çok çekmiştim
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Bu anlattigini yaşadım  3 yila yakin gaz sancisi deyip deyip yolladilar agri kesici serumu yedim geldim . Megerse safra kesemse taş varmış.  Ameliyat oldum. Aklinizda bulunsun bu da olabilir  yani sebebi.  Gerci sol gogus demissiniz. Benim tam ortada baslayip sırtıma  dogru yayılıyordu o batma ve ağrı  hissi. Nefesim kesiliyor  sanirdim. Hamileyken de bebek sıkıştırıyor  saniyordum. 
(2,176 puan) tarafından
Oda aklıma.geldi canm işte solda olunca o değildir dedm ne bileyim saol canm bu arada saga dogrumuydu sizin
(4,649 puan) tarafından
Artık sonlara doğru  her yerime vuruyordu canim sag sol sırt
(2,176 puan) tarafından
Yaa çok saol canm
0 oy
tarafından
Vallahi benimde 1 haftadır sağ taraf ağrıyor canım yaa böyle özellikle yemek yerken nefesim kesiliyor resmen anlamadım gitti böyle devam ederse doktora gidecem sana da çok geçmiş olsun 
(2,176 puan) tarafından
Canm sennki safradir belki
tarafından
Bilmiyorum ki canım devam ederse doktora gidecem bende 2 haftadır çok kötü hasta oldum acaba öksürükten mi dedim çünkü çok şiddetli öksürük var bende o yüzden olabilir dedim bakalım inşallah geçer
(2,176 puan) tarafından
Bak ama o da olabilir hastaneye kalmadan geçer inş canm sama da cok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Başka bilgisi olan varmı kızlar 
(5 puan) tarafından
4 yıldır çekerim. Maalesef kas ve iskelet sistemim çok zayıf. Kaburgam, köprücük kemiklerim batar. Önceden sırtımda göğsümde yakılarla gezerdim, sonra koluma vurmaya başladı. Kalp sandım doktora gittim, kalple ilgili değil dedi. Boyun düzleşmesi var muhtelemen ondan dolayı. Hâlâ ağrıyor, bir de emziriyorum daha beter oldu. Tek çare, düz bir zeminde on dk kıpraşmadan uzanıp üstüme bir şey örtünce geçiyor yavaş yavaş. Sıcak tutmak çok önemli
(2,176 puan) tarafından
Yaa çok gecmis olsun kuzum teşhis konulmadi mi sana canm yani sebebi neymis
(5 puan) tarafından
Boyun düzleşmesi dendi. Kaburga ağrım da kronikleşti her sene bu mevsimlerde başlar baharda, havalar ısınınca geçer. Soğuğu kışı sevmiyor vücudum
(2,176 puan) tarafından
Yaa çok gecmis olsun canm benm daha kötüsü değilmiş ya şükür

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevde nin annesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,347 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cicikizzz (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,254 soru

24,122,391 cevap