0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
17 aylık bebeğim bı kaç ay önce anne baba halasının adını geldi gel falan diyordu artık demiyor biraz da keyifci karakter normal mi sizce? prematüre doğmuştu bu arada 

3 Cevaplar

0 oy
(1,650 puan) tarafından
Benim oğlumda 26 aylık önceden daha çok anne baba dede mama falan diyodu simdi hiç demiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normaldir canım, yeni şeyler öğreniyor, onlara kanalize oluyordur şimdi:)
(84 puan) tarafından
Karıştırma peşinde hep bı yerleri
tarafından
Benim oğlum da 17 aylik, aynen öyle, sürekli peşinde koştur dur, en meraklı olmaya başladıkları dönem, artık her şey ilgilerini çekiyor:)
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Oğlum var benimde o aylar civarında baba anne diyordu sonra Bi anda bıraktı 0 kelimeye düştük  22 aylıkken devlet hastanesinde bunun branşı var adını unuttum dil gelişimi ne ona gittik hiç Bi sorun çıkmadı. Ailede geç konuşan var mı diye sordu eşim dedim 3 yaşında konuşmuş dedim genetik yatkınlık olabilir dedi. Bir sürü kağıt verdi egzersiz faydasını görüyoruz sanırım 26 aylık şuan anne baba hala teyze gel su demeye başladık bakalım hayırlısı 
(84 puan) tarafından
Rica etsem o egzersizleri söyler misin ben de yaptırırım)
(1,017 puan) tarafından
Resim yapmak vardı ama o kendi özgürce hiç karışmadan uzun resim defterlerinden aldım birde şu resimliler var onlardan da aldım birde kalem gibi pastel boyalar çıkmış alt taraftan çevirerek çıkıyor duvarları halıları boyamıo ondan olabilir ya da içine su doldurulan kalemler çıkmış ondan da olur. Oyun kartları vardı içinde hayvanlar eşyalar olan onlardan aldık sadece içinden 15 tane kart gösteriyoruz tek tek söylüyoruz ona veriyoruz o diziyor en son ben soruyorum o gösteriyor. Bu şekilde konuşmasa da aklında yer ediyor. Birde rüşvet veriyoruz çikolatalı süt çok seviyor yapıyorum ona anne süt dersen veririm diyorum annn nee süüü dio hemen alkış yapıyorum oda yapıo veriyorum tekrar istediğinde baaa baaa süt dersen veririm diyorum baaa baaa süü dio =) bir kaç inciy dedik çilek dedik meyve olarak da olcak gibi bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
4 cevap 417 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 442 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavise (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
18 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elif12 (1,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,954 soru

24,051,293 cevap

329,677 kullanıcı

...