0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Nedir bu dedesinin koynuna yatırıp uyutma sevdası 3 yaşlarına gelecekmiş. Omzunda uyutacakmış.  Barığıp çağırıp istediğine getirdi. İki gündür çocuğu babannesine bırakıp hastaneye gidiyorum. 3 veya 3 buçuk saat sürdü ancak. Ben diyorum yatmaz. O diyor yatar. Ben ne yapacam ya

9 Cevaplar

+1 oy
(1,776 puan) tarafından
Off valla dünya oyle bir hale geldi ki en masum duygular arasinda bile icimize kurt düsüyor. Ama nasil düsmesin maalesef üzülerek soyluyorum  kesinlikle musade etme kimseyle hic bi yerde başbasa birakma
-Reklam-
+1 oy
(130 puan) tarafından
Valla ssdece bu postu okuyup yorum yapmak istemedim diğerlerine de bakiyim dedim ve dde sıkıntılı dedeye dikkat et o küçük çocuk çünkü sana birşeyler anlatmış aslında onun cuku dediği yer kızının mahremiyet bölgesi o kendi bildiği adıyla söylüyor bı arkadaşında dediği gibi o odaya kamera koy banyoya köy gerekirse o çocuğu koruman lazım dengesiz bunlar senin bunları düşüneceğini düşünüp yapmamaları lazım normalde ama o kadar boyuttaki sıkıntı yani kızının mahremiyet bölgesini sürekli olarak kontrol et herhangi birşey farkedersen anında terk et kocanın seni anlayacağını düşünmüyorum kamera görüntüsü görmeden 
(3,197 puan) tarafından
Sizin yorumunuzu okuyup oyle yorumda bulunmak lazim, cunku diğer postlara bakmadim. Cok haklisiniz bes dakika kizini oraya birakip ekmek almaya bile gitme!!!
tarafından
Biz istediğimizi söyleyelim. Anne de kızını pek düşünen biri değil. Buraya şikayet ediyor ama kendisi hiç önlem almıyor. Diğer postunda da kocasına kızmış intihar etmeye kalkmış. Şaka gibi yaa.. böyle sapik ruhlu aileye kızını bırakıp ölecekmiş. Kızını düşünen böyle biseye kalkismaz zaten. Kendimizi yorup da tavsiye bile vermemek gerek aslında.
(130 puan) tarafından
Teşekkür ederim umarım düzelir gerçekten çok uzuldum net olması lazım kocan senin kadar anlayamaz sen bir kadın olarak neyin bir kız cocuguna zarar verebilicegini onun duygularını yanlış etkileyeceğini daha iyi anlarsın o yüzden Net ol yoksa sureklenirsin
+1 oy
tarafından

Kız kaynatan seni  sen bizi hasta ettin:dizzy:

vallahi senin kaynatan pedofili artık bunu kabul et ve kendini de kizinida kurtar bu pislikten 

0 oy
tarafından
Ben istemiyorum müsade etmiyorum bitti canım kesin ve net ol ne dusunurseler düşünsünler saçmalık bu 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Mevzuyu anlamadım bacım dedesi torunuyla mı uyumak istiyor 
0 oy
tarafından
Kabul etme ya niye senin cocugun onlarda yatsın
0 oy
(688 puan) tarafından
İzin verme canım öyle şey olmaz yani ben uyuturum fln de
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İzin verme kesinlikle çocuk yerini bilmeli kimseyle yatırılmamalı