0 oy
1,233 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (141 puan) tarafından
Benim bir arkadaşım var uzun zamandır arkadaşız. Kız iki senedir evli bir tane kızı oldu doğumdan 2 ay sonra yine hamile kaldı ve kürtaj yaptırdı. Bir şey demedim yani kendi hayatı. 2 kez yine hamile kaldı  bana yazdı " ne yapmalıyım?" diye. Ben de şaşırdım bu soruya ne yapmalıyım ne demek yani?? Korunmayı denesen söyledim. O da bana "korunmak ne demek ben korumak diye bir şey bilmiyorum" dedi.  Şaştım kaldım yani bir tarafımla güldüm buna korunmayı bilmiyorum ne demek yani evlenmeseydin o zaman dedim o da pişkin pişkin güldü ve ikinci defa yine kürtaj yaptırdı bebeği düşürdü.  Yani bu kadın hep hamile kalıp hep kürtaj yapacak bebeklerin de katili olacak. Ben böyle bir insanla arkadaş kalmak istemiyorum Siz böyle bir insanla arkadaş kalır mıydınız?  Yani bu ne cehalet bu ne cahillik gelmişsin kaç yaşına korunmayı bilmiyorsun tiksindim resmen..

Bir de şöyle bir durum var yine erken haftalarda Kürtaj yaptırmıyor bu kadın. Geliyor 8, 9 haftaya O zaman haberdar oluyor hamile olduğundan Sonra gidip gizli köşelerde kürtaj yaptırıyor. Bu kadın gebelik testi yaptırıp kan verdirmek nedir bilmiyor, korunmak nedir bilmiyor. Tam 0 ve cehalet bununla arkadaş olduğum için kendime kızıyorum...

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şeyi taş olasıca her işi biliyor sexsi onu bunu kürtajı korunmayimi bilmiyor... Si....ktirsin yalancı elinin altında telefon istediği herşey çıkar karşısina alışmış işine gelmiyor . 

Cok özür diliyorum ama bunu hakediyor arkadaşın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek kelimeyle KATİL 
0 oy
(79 puan) tarafından
Allahim sen anneliği hak edenlere ver.
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Korunmayı bilmeyen test bilmeyen bu kadar kör cahil biriyle niye arkadaş oldun ki o zaman mesafe koyacaksan koy ama onada bunu açıkca söyle senin günahına ortak olmak istemiyorum falan diye 
0 oy
(6,360 puan) tarafından
Kürtajı düşünebiliyorsa korunmayı da bilir merak etme sen, seni tiye almış kendince. Emin ol bir gün verirler eline rahmini sonra o da rahat eder kocası da. Bırak kardeşim bırak bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Uzak dur bu insan müsveddesinden
0 oy
tarafından
Ben 1 senedir ıstiyorum olmuyor Allah'a yalvardigimi bilirim bebek icin millet bulup kurtaj yapiyor arkadaslik yapma arkadaşınla esi ne diyor bu duruma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
17 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Alyakus (2,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 769 göst.
20 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 718 göst.
2 Mayıs 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,867 göst.