Defalarca yazıp yazıp siliyorum o kadar anlatacak şeyim var ama yazmaya takat bulamıyorum hangi söz kelime yada cümle anlatabilir ki beni beynimde kurup kurup yoruluyorum yazıyor yazıyor siliyorum bi türlü hafifleyemiyorum her an her saniye kafamda düşüncelerinde bi sürü insan öldürüyorum gece başımı yastığa koyunca tüm gün yaptıklarımi düşünüyorum sonra boşver deyip uyuyorum sabah yine aynı şeyleri yapıyorum akşam yine boşver diyorum kısır döngü içindeyim...
Insan kalbi kırılınca küsmeyi bulmuş. Bakms anlayani yok susmayi bulmus..
Bende oyleyim bu aralar. Sinirleniyorum böyle tam agzimi acicam diyorum kime ne anlaticaksin ki? Anlatsan anliycak mi sanki.. Bos yere üzüldügnle kalicak. Kendine bi uğraş edin. Düşünememeye çalış. Kafani dagitmaya çalış bseylerle
Insan yillar sonra neyi farkediyor biliyormusun? Bu hayatta senden daha onemli kimsenin olmadigini. Insanlara bu kadar sevgi bu kadar deger bu kadar odun vermemen gerektigini. Gerekirse kalpsiz gerekirse gaddar olucaksin ki uzulen olmicaksin bizler kaybettiysek hep iyi niyetimizden kaybettik............
Psikolojik destek al canim
Beni özetledin.....
İçini dokebilirsin cnm bibsorunun mu var
Canim böyle degmeyen şeyler için niye kendini uzuyirsun sana bebeğin yazık değilmi kuzum Allah büyüktür boşver
Cnm tam olarak neye üzülüyosun bu kadar?
İnşallah dustugun sıkıntıdan kurtulursun Allah kimseye dert vermevermesin
Benden de al okadar...
1,487,005 soru
24,309,347 cevap
344,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın