0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar oğlum  1 yaşını 1 buçuk ay geçti emiyor yemesi vesaire de gayet güzel hiç yemek seçmez maşallah ama ne kadar yemek yesede 15 dakika sonra meme diyor sürekli emmek istiyor geceleri zaten sabaha kadar ağzında napmam lazım artık göğüslerim ağrıyor birde ne zamana kadar emmeli bi bebek

3 Cevaplar

0 oy
(7,629 puan) tarafından
Dinimizde 2 yaşına kadar emzirmek gerekiyo ama 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesebilirsin gündüz emse de yeter 
(87 puan) tarafından
Peki gece uyandığında su verirseniz gece beslenmesini zamanla bırakıyorlar  diye okumuştum doğru mu birde biberon hiç kullanmadı ne yapabilirim
(7,629 puan) tarafından
Benim oğlum su icmezdi cnm iciremedim ama icirenler var daha rahat oluyo diyolar benimki emzik emerdi o yüzden kolay oldu yani 3 gün fln sabrederseniz alışır zaten birden kesmeyin gece beslenmesini mesela atıyorum gece 3 kere kalkiyosa emzirmeyi 2 ye düşürün sonra 1 e azalta azalta çok tepki vermesin diye
(87 puan) tarafından
Sanki dövüyormuş gibi ağlıyor ama deniycem Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Dinen 2 yas diyorlar. 15 dkda bi emmmesi tamamen aliskanlkk. 28 ay emzirdim . 2 yasindan beri kesmeye calisiyorum anca basarabildim. Valla kes istiyosan memeyi
(87 puan) tarafından
Bu alışkanlığı nasıl biraktirabilirim peki meme istediğinde dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama nafile 10 dk  sonra istiyor
(1,519 puan) tarafından
Valla kuzum gunduzleri bi sekil oyaliyosun ama gece nasil yaparsın bilmiyorum. Ben kademeli biraktirim dedim ama birakacak gibi degildi. Her yolu denedim biraksin diye nafile. En son sirke doktum mememe. Tursu gibi gezdim 4 gun ama birakti cok sukur.
(87 puan) tarafından
Güldüm canım affet deniycem aklımın bi ucuna yazdım
(1,519 puan) tarafından
Bebde guldum kendiem canim edim bile guluyirdu :D
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Ulk kisimo 22 ay emzirdim ama  gunde tek ogun ek gida yiodu.emmekten yemek yemeye firsat kalmiodu.memeyi braktirdim kurtulduk insan gbi yemeye baslamisti.suan oglum 8 aylik. Emzirmeyi maksimum 14. Ayda son vermek niyetindeyim. Kizimda  asiri gec kalmistim 15. Aydan sonra cani sikildikca 10 dk da bi meme emiodu kizim. Doyma doymuo durduk yere gereksiz yere  emmek istidu.oglani hic i raddeye getirmeden hemen kescem zor sabrediyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Birbalannesi (24,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,711 soru

24,187,322 cevap

336,722 kullanıcı

...