0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,825 puan) tarafından
Kızlar kızm 9 aylık çok sevimli bıcır bıcır bi kız Allah'm herkese nasip etsn inşallah.. görümcemin kızıda  2. Sınıfa gidiyor ama aşırı kıskanıyor çok seviyor ama çok kıskanıyor. İlk doğduğunda çok daha fazla idi sürekli kötü şeyler bana bebegi öldür dio derdi.  Çok korkuyordm biseu yapacak diye . Simdi o kadar kalmadı ama yinede var. Özelikle kayın babam kucağına alınca hemen yanında bitiyor. Daha kızım dogmadan kıskanır demeye başladı gorumcem kaynanam e kızda haliyle kıskanıyor diyorz hep onuda seviyor senide diye ama annesinn çok demesi lazm.  Ben hiç dediğini duymadm.ne zaman kayın babam kucağına alsa koş kos diyor kucağına aldı hemen kızı gönderiyor. Çocuktur elbet kıskanır ama büyükler böyle yaparsa o ne yapsın. Diğer dedesi yk dogmadan ölmüş bi babannesi var onu da nadr görürler. Bilmiyorum ne yapacamm sizce normal mi

12 Cevaplar

0 oy
(5,314 puan) tarafından
normal kiz oda coxuk daha dikkat et zarar vermesin sadece
-Reklam-
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Uyumayan hanımlar cevap verin 
0 oy
tarafından
Kotu seyler bebegı oldur mu dıyomus
(1,825 puan) tarafından
Evet ilk doğduğunda öyle diodu
tarafından
Hıc nırmal degıl cocuk kendı kendıne bunu uretıp soyleyemez
(4 puan) tarafından
Neymiş o kötü şeyler acaba çok merak ettim. Valla oda çocuk diyeceksiniz ama bazı çocuklar doğuştan fesat oluyor. Benim arkadaşımın oğlu vardı. Dersin daha ufaklar çocuk küçücükten başladı benim oğlanı kıskanmaya. Oyuncağını kıskanır odasını kıskanır severim çocuğumu kıskanır. Kuytu köşelerde benim oğlanı hirpalamaya çalışır falan. Benim saf oğlum da onu seve seve delirirdi. Ev aldık taşındık da kurtulduk o çocuktan
(1,825 puan) tarafından
Bu oyuncağını odasını kiskaniyo ama öyle hırpalamz hatta hiç kıyamaz ama herseyin kıskanır bazen kendi getirir oyuncaklarini. Gorumcem de kızm oynasın niye kiskanjyon demez
0 oy
(6,435 puan) tarafından

Diğer dede babanne ne kız beynim yandı zaten k.pederim kaynanam yazmışsın :) vallaha yalnız bırakma napacağı belli olmaz annesi falan kıskanç çocuk napsın onlardan alıo demek ki akılı iyice 

(1,825 puan) tarafından
Gorumcemin kzii diyorm onun babannesi ve dedesi diyorm :)) yani başka dedesi yok Gorumcemin kızının bi dedesi var sevgiyi de bunda görüyor o yüzden kıskanıyor diyorm :)
(6,435 puan) tarafından
Haaaa kıskançlık zor sen biraz uzak tut zarar vermesin Allah korusun
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Tabiki annesinin demesi lazım. Çocuk elbet .kıskanır. ama dikkatli ol
0 oy
(15,560 puan) tarafından
Sende ona güzel yaklaş kardeşinle oyna vs gibi 

Bak sana gülüyor okula gidiyordur ona kitaptaki resimleri anlat diyebilirsin böylelikle içten içe gider kıskançşığı 
0 oy
(22,877 puan) tarafından
Annesi normal değil.ki.cocugu.normal olsun. Ne demek çocuğun kulağı duya duya kıskanır demek. Ne demek öteki torunu kucağına alınca onu da göndermek. O çocuktan bişey bekleme sen. Kendi cocugindan uzak tutmaya çalış. Hep gözün üstünde olsun. Ve sık gorusme 
(1,825 puan) tarafından
Bananda normal gelmiyor benm abimin kızı olsa mesela.asla öyle demem hep oda senin kardeşin ikinizide seviyor derm. Ben desemde annem razı olmaz . Anne kız heo kıskanır diyor sürekli e çocuk da duyuyor beynine yerleşiyor
(22,877 puan) tarafından
Ne kadar cahil ve bencil insanlar var ya rabbim. Kendi coxugu asla kiskanmasinmdiye diğer çocuğu kimse sevmeyecek yani. Aslında asıl kiskanan kendisi. Çocuğunu da kendine benzetiyor. Gorumcen de kıskanç biri değil mi
(1,825 puan) tarafından
Evet nasl bildiniz:) mesela kayın babam görümcem e hep para verir eşime o kadar yardm yapmaz ama bazen eşime verse hemen hesap yapar sana da verdi diye çocuklarınada verir ama kızıma vermezler bisey alın demezler dese kıskanır eminm yok kıskanmam dese de kıskanıyor fark ediyorm
(22,877 puan) tarafından
Kızının kiskanmasini bu kadar kafaya takmasindan anladım.  O duyguyu çok iyi biliyor belli . Çocuktur bu elbette kıskanır. Ona sözün yok. Ki bu çocuk da pek küçük değil artık. Kiskanacak sakinilacak yaşı baya geçmiş. Ama gorumcen kızının kıskançlık damarını devamli canlı tutuyo.
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bizde de benzer oğlum 8 aylık görümceminki 12 aylık eşi hep bi üstünlük kurma derdinde vur oğlum yapıştır oğlum oyuncağını al oğlum vs kıskanmayan çocuğun aklına kıskançlık düşürdüler şimdi sürekli vurmaya başladı kızıyorum yapmayın diye şaka yapıyoruz deyip gülüyolar  benimki küçük olduğu için kendini koruyomıyo  ağlıyo sürekli en son sinirlenip amacınız ne çocuğumu delirtmeye mi çalışıyosunuz bidaha yan yana getirmeyin deyip bağırdım 
(5,167 puan) tarafından
Ay asla tahammül edemezdim ya benim oğlan da 8 aylık hayal ettim şimdi ne değişik insanlar var ya
0 oy
(3,400 puan) tarafından
İkinci sınıfa gidiyor büyük herşeyi bilmesi anlaması lazım öldür falan demesi hiç normal değil kızına dikkat et cnm annesinin yaptığı çok yanlış daha çok uyarması lazım  annesi resmen kışkırtıyor asla yanlız birakma 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla olay annede babada bitiyor bana göre kim ne derse desin 
(1,825 puan) tarafından
Kesinlikle bi çocuğu anne baba yetiştirr
0 oy
(23,429 puan) tarafından
Valla kıskanç olan kız değil bence gorumcen yakın zamanda benim oğlum ablamın kızı oldu diğer ablamın aynı yaşta (7)  oğlu var ona ablam sürekli sen abi oldun diyordu bebek doğdu aynı sana benziyor tabiki abisine benzeyecek fan dedik ki gerçekten de benziyor şimdi yeğenim günde iki üç kez arar görüntülü oğlumu görmek için çokta sever 

Gorumcenin böyle davrandığı bir ortamda çocuğun öyle olmasına şaşmamak lazım 
0 oy
(542 puan) tarafından
Kız normal ama ailesi anormal kindar yetişecek yazık kız 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 835 göst.
0 oy
8 cevap 504 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.