0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar 160 boyum kilom 90 zayifamak istiyorum ama olmuyormu su bile içiyorum bana yariyor eşimde kilolu sevmiyor morelim çok bozuk bir türlü gayter edemiyorum veremiyorum çok çabuk alıyorum ama asla veremiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Diyetisyene gitmeni oneririm canimm ben devletim diyetisyenine gidiyorum faydasini gordm 2 ayda 9 kg verdm
(60 puan) tarafından
Boğazımı kesemiyorum sürekli ayakta biseylet yiyorum
(2,109 puan) tarafından
Inn diyet benim normal yememden daha cok yediriyo ☺ once dahiliyeye randevu alin kan tahlili yapilsin sonra diyetisyene gidin zaten ucretsiz
Emziriyosanz diyetisyen ona gore bi liste verir benden cok abur cubur ekmek yemek yiyen yoktur ama diyetime uydum yeri geldi kacamak yaptm ama sukur verdimmmm vericemde daha zamanla alisiyosun ve gercekten diyette surekli yediriyo
-Reklam-
0 oy
(1,381 puan) tarafından

Bende emziriyorm sürekli acıkıyorum diyet de yapamıyorum psikolojik olarak kötü hissediyorum 15 kg fazlam var :'( çok diyet var ama yapamıyorum süt için 

(1,381 puan) tarafından
Emzirirken çok zor ya diyet var ebet ama ben yapamıyorum dayanamıyorum açlığa. Emziren anne diyetleri var var canım iradeli isen yapabilirisn bende o irade şuan hiç yok
(60 puan) tarafından
Vla bnde hiç hiç yok keşke olsa da ypsam ne olck bu halimis
(1,381 puan) tarafından
Kimisi emzirip zayıflıyor bende o da yok
(60 puan) tarafından
Vla bnde de yok tam tersi kilo aliyom bnde anlamadım
(1,381 puan) tarafından
Yaz olsa yürüyüş çok etkili yaz da değil.ki çıkılsn
0 oy
(5,438 puan) tarafından
Esinjicin değil canım kendin için sağlığin için ve gerçekten kılondan hoşnut değilsen spor ile diyet bir arada yap
(60 puan) tarafından
Çok istiyorum kendimi zayıf görmek bacaklar ince olduğu görmek ypamiyorum
(5,438 puan) tarafından
Yaparsın neden yapamayasin yapanların senden ne artısı var diyetisyene git dediğim gibi sadece diyetle olmaz sporunu ihmal etme
(60 puan) tarafından
Zaten yemek konusunda tek sıkıntı yaşıyorum bir türlü agizimi durduramıyorum gitsem de hoşuna giderim gene herşeyi yerim ben iştahım kapansa midem bulansa yemem bnde bitek o işe yarıyor cnku
0 oy
(174 puan) tarafından
Yeni diyete başladım diyetisyen eşliğinde aylık 300 lira ve ilk günden 800 gram verdim aslinda tartilmak yasaktı ama bugün dayanamadım iyiki tartıldım gaza geldim eşim tavuk döner çağırdı az önce ben galeta kemiriyorum :) tavsiye ederim şuan iyi gidiyor öncelikle kendin iste benim eşimde kilolu seviyor ama ben 1.70 boy 92 kiloyum bel ağrılarım başladı ve çok dev gibi gozukuyorum diye vermek istedim ve o gün online diyete başladım 
0 oy
(116 puan) tarafından
Aybendekilo vermek istiyirum ama sürekli açım sürekli yemek istiyorum 
(60 puan) tarafından
Vala malesf ki ben de öyleyim keşke bı çözümü olsada zayiflasak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Naz4801 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 696 göst.
10 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
0 oy
13 cevap 1,512 göst.
22 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,475 soru

24,139,922 cevap

334,451 kullanıcı

...