0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
Mesela ben 3 aylıkken sabah uyanıp bezini değiştirmiştim o bezle ertesi gün sabaha kadar durmuştu. Değiştirmeyi unutmuşum. Gece falan da hiç huzursuzlanmadi çok güzel uyumuştu sizintida olmadı 1 bezle 24 saat durmuştu yavrum. 

Bir arkadaşım da bebeğin altını değiştirmiş üstünü değiştirmiştim uyusun diye sallayıp duruyormuş ama bebek aglamaktan mosmos olmuş neredeyse annesini aramış banyo yaptırım altı temiz ateşi yok bu çocuk niye bu kadar ağlıyor diye annesi emzirmeden mı diye sormuş kız o an fark etmiş sabahtan beri çocuğu emzirmeyi unutmuş 

Sizin var mı böyle unuttuğunuz bir şey 

23 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
O yazdıkların unutmak değil ya yorgunluktan sanırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bebek bakımı bu nasıl unutulur bütün hayatın o oluyor artık doğduktan sonra :) ben sadece bir kaç kez d vitaminini falan vermeyi unutmuśtum ama ne bileyim emzirmek alt değişmek en başlı genel şeyler 
0 oy
(984 puan) tarafından
Bebeğim doğduğunda günde 4 kez üst deyistiriyorum eldivenlerini 4 5 kez altını sürekli deyistiriyorum emzigini her vermeden yikiyorduk bir gün çarşıya giderken emzini unutmuştum ağlıyordu hemen eczaneden eşim almıştı yenisini tek bu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 429 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 197 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,283 göst.

Kategoriler

1,466,885 soru

24,036,711 cevap

328,955 kullanıcı

...