0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

Mutfağı köşe bucak temizledim dün aklınıza neresi gelirse temizledim siz yine de söyleyin belki gözden kaçırdım bilmiyorum. Pis can sıkıcı varlıkları bulamıyorum bakliyatla4im da yoklar. Netten okudum kıyafete de düşüyormuş ama o tarafta değil. Çocukların oda mutfak salon 1 arada tabi ki oralara da giriyorlar tek tük. Nereye düşerler Allah için kafayı yicem günlerdir bulamadim. Yakalayıp atıyorum hemen ölüyor zaten. Çıkıyorum mutfaktan gene çıkmışlar meydana . Her ışık açıp kapama da çıkıyorlar ya. Ev de hafif rutubet de var ama ilk defa gördüm bu evde 3 yıldır oturuyorum.

Lütfen ayardim edin

6 Cevaplar

0 oy
(501 puan) tarafından
Kimse yok mu
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Kuzum vallaha evi iyice tara kesin vardır benim evdese vardı mesela bı bakliyatta buldum hepsini dolaba köy sıcaksa evet kıyafete de düşer mesela dolapların altına bak elma ne varmı çocuğun varsa olurya atarsa düşer hemen düşüyor 
(501 puan) tarafından
Baktım dolap arkasına altına üstüne beyaz eşyaları cektim sildim yoklar
0 oy
(126 puan) tarafından
Canım 3 sene evvel mutfağını sarmislar 3 kez buyuk temizledim evde ne var ne yok attım allahim bir turlu bitmediler mutfak çekmeceler var ya menteselerine yuvalamislardi bi bak derim aklıma geldi yine midem bulandı Allah yardımcın olsun
(501 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Of ya iğrenç bakayım yarin insAllah öyle zor yerde değillerdir ya
(126 puan) tarafından
Valla eşimle tek tek temizlemistik inşallah değildir canım
(126 puan) tarafından
Zaten olan yerler ağ gibi oluyo anlarsın yavrulari vardı hep oralara yavrulamislardi
(501 puan) tarafından
Yok baktım ya dolap çekmece menteşe yok. Bi duvarda bagimsizlasmaya çalışan dolabın arkası dediğiniz gibi ağ var oraya yetişemem ki tezgah duvardan ayrılmaya çalışıyor ama arası çok açık değil.
0 oy
tarafından
Benimde evde var bu günlerde nerden geliyor bilmiyorum benimde kontrol etmem lazım 
(501 puan) tarafından
Nerden gelip hemen cogaliyorlar anlamıyorum ya. Bir de duvarda üst üste ciftlesiyordu pislikler
tarafından
Napsinlar zavallıciklar:)
(501 puan) tarafından
Uff pislikler
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimde geçen çıkıyordu baktım herşeye bulamadım sonra bi baktım sarımsaklardan çıkmış hiç aklıma gelmezdi yani sende de vardır bişey gözünden kaçıyordur 
(501 puan) tarafından
Sarımsak duvarda asılı ona bakmadım konmaz yuva yapmaz diye hemen bakayim
(2,385 puan) tarafından
Benimki de asılıydı sonradan farkettim kuru olunca kurtlanıyomuş zamanla oda
(501 puan) tarafından
Alalaaaaa bu ne ya insAllah çok geçmeden bulurum ya
(2,385 puan) tarafından
Hiç beklemediğin bi yerden çıkar fındık ceviz falan varsa onlarda da olabilir
(501 puan) tarafından
Onlari daha pazar günü aldık. Sarımsak da da yok baktım.
(2,385 puan) tarafından
Makarnalarına falan baktın mı açılmamış paketlerde bile oluyo
(501 puan) tarafından
Makarna yok ki belki de mutfak da değil
(2,385 puan) tarafından
Bunu konuştuk ya rüyamda mutfakta bi böcekler kurtlar gördüm ki sorma tonla vardı ıyyy nefret ediyorum hepsinden
İnşallah bulursun hemen
(501 puan) tarafından
Yaa Allah uzak etsin. Hayr olur inşallah etkisinde kalmışsınız.
InsAllah ya arıyorum hala.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,635 soru

24,127,600 cevap

333,835 kullanıcı

...