0 oy
1,588 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,557 puan) tarafından

Doğum gününde pastanin üstüne bitirdigimiz yaş mi yoksa girdigimiz yaş mi yazılıyo gulmeyin esimle iddaya girdik :D

Bu arada bugün benm doğum gunum iyiki dogmusum <3:D
Canesim kredi borcumuz var ev tasidik bi suru masraf yaptik ve ay sonu bana parfum almis paketi aciyodum bimden aldim dedi o kdar sevindimkii onceden parasi var olurdu dusunmezdi smdi yokluk arasinda bnm icin var etmeye çalışmış en mutlu dogum günüm cok sevindim 

7 Cevaplar

0 oy
(16,781 puan) tarafından
Her ikisinde yazılır aslında ama mantıklı olan girdiği yas
(2,557 puan) tarafından
Bitirdigim yaşı yazmislar dedim yanlis yazmissinz neyse 52 de kullaniriz diyolar :D o zamn çocuklarımızın ilk doğum gununde neden 1 yazıyoruz dediler bnada mantikli geldi
(16,781 puan) tarafından
Yani ikisine oluyor
tarafından
Çünkü çocuğun doğduğunda 0 yaşında oluyor 11. aydan sonraki ay 1 yaşına giriyor canım haklılar :D çinlilere göre de her çocuk 1 yaşında doğuyor mesela ahahah
(2,557 puan) tarafından
Evet yani o mantığa göre dogar doğmaz 1 yaşını kutlamak gerekiyo :)
-Reklam-
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Bence girdigimiz yaş yazılıyo ☺☺☺ hayırlı yaşların olsun insallah canim ❤
(2,557 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) o zamn bebeklerimizn ilk doğum gününde 1i tamamlamis oluyolar ama biz 1 yaziyoruz
(3,695 puan) tarafından
Kafamda deli sorular fatmaa ☺☺ hic düşünemiiciiiim valla  tatlım uykum geldi ☺☺☺
(2,557 puan) tarafından
Sana iyi geceler o zman :)
(3,695 puan) tarafından
Sağol canım benim sana da ❣
0 oy
tarafından
Girdiği yaş yazılır
(2,557 puan) tarafından
Bebeklerimiz ilk dogum gununde 1i tamamliyo 2 den gun aliyo ama biz 1 yaziyoruz öyle düşününce karisiklik oldu
0 oy
(496 puan) tarafından

Ne kadar ince bir düşünce. Nereden alındığı hiç önemli değil, yeter ki hatırladığını bilsin.

Bu arada girdiği yaş bence :)

Birde mutlu yıllar gününüz kutlu olsun ❣️

(2,557 puan) tarafından
Aynen öyle gecen sene Pierre Cardin den canta almisti bu kdar sevinmemistim bu sene cok mutlu oldum. Teşekkür ederim :)
Herkese sorduğum soruyu sanada soruyum bebeklerimizn ilk yaşında neden 1 yaziyoruz o zaman
(496 puan) tarafından
İlk yaşları olduğu için mi acaba ? Xxx bir yaşında diye yazılanları diyorsun dimi ? 1 yaşına giriyor çünkü artık 2,3 aylık demekten çıkıyor canım ondan mı acaba bilemedim :)
(2,557 puan) tarafından
O mantığa göre bitirdigimz yas yazılıyo ama :)
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Ay kalbini seveyim senin yaaa <3

(25,178 puan) tarafından
Evet, ne bileyim bimden parfüm almış çok mutluyum falan demişsin hoşuma gitti ne güzel küçük şeylerle mutlu olan insanları çok seviyorum
(2,557 puan) tarafından
Düşünmesi yeter gerçekten mutlu oldum bitanem bnm:) elimiz dar dyip boş gelmemiş düşünmüş çözüm aramış kendince onun için mutlu oldum
(25,178 puan) tarafından
Evet ne kadar güzel, bende böyle küçük şeylerden mutlu olurum ve böyle insanları çok severim kıyamam çok samimi geliyorlar
(2,557 puan) tarafından
Bende ayni dusuncedeyim tersi dusunenler doyumsuz gibi geliyo bana elimizdeki herseyin kiymetini bilmek lazım
(25,178 puan) tarafından
Aynen öyle...
0 oy
tarafından
düzenlendi

Şu anda mesela 24. Yaşımın içindeyim. Ama aslında 24 yıl 10 aylığım 2 ay sonra 24 yıl yaşamış olucam ve artık 25 yıl 1 günlük olucam. O yüzden girdiğim yaş yani 25 içinde olduğum yaş yazılır :)

(2,557 puan) tarafından
İşte o zaman bebeklerimz ilk dogum günlerinden 2 den gun almis oluyolar 2 yazmamiz gerekiyo o mantığa göre :)
tarafından
Hayır canım. Bebekler 0 yaşında oldukları için 12 aylık olduklarında 1’in içine yeni girmiş oluyorlar ve 1 yaşında oluyorlar. Tıpkı benim şu an 23 yıl 10 aylık olmam gibi
(2,557 puan) tarafından
Mesela ben smdi 25 yıl 1 günlüğüm pastaya 26 yazmalari gerekiyo 26 ya girdim 25 bitti çünkü. Bebeklerde o mantık 1 yas 1 günlük oluyo 2 ye girmiş oluyolar
tarafından
Hayır canım sen şu an 25in içinde olduğun için 25 yazılır. 24ünü bitirdin 25in içindesin artık. İçine gireceğin yaşı yazarlar yani
(2,557 puan) tarafından
94 luyum hesapla işte :)
tarafından
94lüysen şu anda 25 yaşındasın canım 25im de geç karıştırma artıkkk :D
(2,557 puan) tarafından
Tamam gectimm :)
0 oy
tarafından

Benim bildiğim girdiğimiz yaş yazılır canım. 

Doğum günün kutlu olsun canim . Bugün benim de doğum günüm ama Eşim  hediyeyi birak kutlamadi bile eve geldi yemek yedi gitti belki kayinbabamlar  var utanmıştir dedim ama hala ortalıkta yok :'(

tarafından
Anlıyor söyledim bana hic değer vermiyorsun verseydin doğum günümü kutlardn dedim bir doğum günüyle değer gösterilmiyor takma böyle şeyleri dedi :(
(2,557 puan) tarafından
Ona gore deger nasil veriliyomus nasil gosteriliyomus
tarafından
Bilemiyorum nasıl gösteriliyor arada hiç beklemediğim zamanlarda içinden çok hoş bir adam çıkıyor şaşırıyorum
(2,557 puan) tarafından
Demekki kişiliği öyle adamın
tarafından
Evet herkese karşı öyle sadece bana değil yapısı öyle soğuk içine kapanık biri

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,861 soru

24,050,311 cevap

329,637 kullanıcı

...