0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Tüm gün evde napıyosunuz hanımlar gününüz nasıl geçiyo ben tüm gün hobi olarak sıkılıyorum bezdum işlerden da bezdumm :dizzy:

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cocuga bakıyom ev yemek zaman gecıyor vallah  
(16,781 puan) tarafından
Oooo bero sen buralar yolunu sasirdin herhalde
tarafından
Oyundaydım  bi  göz atim  dedim
(16,781 puan) tarafından
Artık takilmiyon buralara
tarafından
Gündüz yine böyle geçiyoda akşam o bulaşıklardan sonra zaman duruyo bende anam çok sıkılıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bebek ev temizlk yemek derken nasl aksam oluyo anlamiyorum
0 oy
(25,178 puan) tarafından

9 gibi kahvaltı edip ortalığı topluyorum sonra Mügecim çıkıyo ona bakıyorum yaprak dökümü izliyorum. Buraya takılıyorum, namaz kıl ortalık topla çamaşır yıka as, sonra mutfaga geç yemek yapmaya başla. Telefondan yemekteyiz programını açıp hem yemek yapıp hem izliyorum komşuya git gel markete git gel geziyom böyle geçiyo :D

tarafından
Bi saniyeni bile boş bırakmıyorsun helal olsun :D
(25,178 puan) tarafından
Valla çok yiyorum şişerim yoksa :D
tarafından
O da güzell :D
0 oy
(496 puan) tarafından

Sabah kalk bebisi emzir, yapabilirsen kahvaltı yap. Bebisi yine emzir ve uyutmaya çalış. Uyursa yemek yap. Öğlen eşe yemek hazırlama. Bebisi yine emzir uyut. Uyanınca bebisle oyna. Akşam yemeği ye. Bulaşık çamaşır vs hallet. Bebisle oyna. Bebisi emzir yatır :D:D

tarafından
Kıyamam bebişin çilesine ye yat ye yat o ne gı :D
(496 puan) tarafından
Ahaha kıyamam ya o daha minik teyzesi ❣️ uyusun da büyüsün biraz :P sonra oturmak uyumak isteyecek zaten :D
tarafından
Ama güzel geliyoda kulağa ye yat imrenilesi bi durum :D
(496 puan) tarafından
Aynen keşke bebek olsam :D
0 oy
tarafından
Temizlik, dolap düzeni, cilt bakim maskesi, yatip uzanma burada takilma face instagram ve simdilerde gardropstan kyafet taki vs bakiyorum kanavice kasnak kiti siparis ettim gelince ona baslicam. Yemek yaparim aksama dogru. Persembe gunu dizim var onu izlerim. Kedimle ugrasirim .  Yarindan itibaren cocuk odami suslucem duzenlicem bide bebegin kiyafetlerini yikadim kurumasini bekliorum utu yapcam. İste ole :)   bir ay sonrada halilarimi yikaticam son hazirliklari bitiricemm. Bak aylik planimi anlattim sana :D
tarafından
Ahaha :d siz bunlarla uğraşıyosunuz iyi hoşta ben sıkılacak bu zamanı nerden buluyorm öyleyse :d
tarafından
Bilmem valla :)) benim sklcak vaktim yok sabah 8 de kahvaltiyla esimle basliyorum aksama kadar mutlaka bi ugras bulurum hicbisey bulamazsam uyurum :D ama gene sklmam :))
tarafından
İyi yapıyosun valla bende uyicam en son herhalde :D
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Sabah klasik kahvaltı temizlik vs. Kızım uyanık oluyor zaten uzun süre onunla oynuyoruz. O uyurken de elişi yapıyorum canım 
tarafından
Keşke benimde elim yatkın olsa şu el işlerine ya oyalanırdım en azından
(3,695 puan) tarafından
Ben de öyle cok maharetli değilimdir lif  yapabiliyorum bi de yeni yeni igne oyasina sardım kafayı onu yapıyorum ☺
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Ben zaten gec kalkiorum 12-1gibi kahvalti yapiorum evi toplamaya calisiorum yavas yavas 14 haftaligim ama riskliyim bir odayi topluorum yarim saat dinleniorum film dizi izliorum netten sonra yemek yapilacaksa yavas yavas malzemeleri gdip dogruorum geliorum oturuom dinleniom sonra gdiorum pisme asamasini yapiorum ocagin oraya tabure koyarak yemek piserkende taburede oyun oynuorum su bir haftadirda esim evdeyse eger 20-30dakika aksamlari yavas yavas yurumeye calisiom oyle iste cok atraksiyonlu gecior gunlerim ah ahhh:ermm:

tarafından
Hayırlısıyla atlatırsın bu dönemi inşallah canm
(5,908 puan) tarafından
Amin canim.Allah razi olsun ♥️
0 oy
(81 puan) tarafından

Calsmakdan olyom ev temizliyi cocuklardan :D kendime vakit bile ayiramiyom 

0 oy
tarafından

Çocuk oldugu icin sıkılma lüksüm yok :blink:

0 oy
(650 puan) tarafından

Ben örgü örüyorum. YouTube dan video genelde Anneee TV den veya bebekle ilgili izliyorum... Kitap okumaya çalışıyorum. Maalesef 3 haftadır böyle. Yatmam gerekiyor herhalde 8 hafta daha yatarım. Sonra doğum olsada olsun:angel:

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
13 cevap 461 göst.
+1 oy
9 cevap 330 göst.

Kategoriler

1,468,172 soru

24,054,711 cevap