Tüm gün evde napıyosunuz hanımlar gününüz nasıl geçiyo ben tüm gün hobi olarak sıkılıyorum bezdum işlerden da bezdumm
9 gibi kahvaltı edip ortalığı topluyorum sonra Mügecim çıkıyo ona bakıyorum yaprak dökümü izliyorum. Buraya takılıyorum, namaz kıl ortalık topla çamaşır yıka as, sonra mutfaga geç yemek yapmaya başla. Telefondan yemekteyiz programını açıp hem yemek yapıp hem izliyorum komşuya git gel markete git gel geziyom böyle geçiyo
Sabah kalk bebisi emzir, yapabilirsen kahvaltı yap. Bebisi yine emzir ve uyutmaya çalış. Uyursa yemek yap. Öğlen eşe yemek hazırlama. Bebisi yine emzir uyut. Uyanınca bebisle oyna. Akşam yemeği ye. Bulaşık çamaşır vs hallet. Bebisle oyna. Bebisi emzir yatır
Ben zaten gec kalkiorum 12-1gibi kahvalti yapiorum evi toplamaya calisiorum yavas yavas 14 haftaligim ama riskliyim bir odayi topluorum yarim saat dinleniorum film dizi izliorum netten sonra yemek yapilacaksa yavas yavas malzemeleri gdip dogruorum geliorum oturuom dinleniom sonra gdiorum pisme asamasini yapiorum ocagin oraya tabure koyarak yemek piserkende taburede oyun oynuorum su bir haftadirda esim evdeyse eger 20-30dakika aksamlari yavas yavas yurumeye calisiom oyle iste cok atraksiyonlu gecior gunlerim ah ahhh
Calsmakdan olyom ev temizliyi cocuklardan kendime vakit bile ayiramiyom
Çocuk oldugu icin sıkılma lüksüm yok
Ben örgü örüyorum. YouTube dan video genelde Anneee TV den veya bebekle ilgili izliyorum... Kitap okumaya çalışıyorum. Maalesef 3 haftadır böyle. Yatmam gerekiyor herhalde 8 hafta daha yatarım. Sonra doğum olsada olsun
1,489,400 soru
24,343,458 cevap
346,151 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın