0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Nefes almakta zor gelir mi insana hakikaten geliyormuş. Ne acılar çekiyorsun ne günler görüyorsun tam bitti derken yeni bir şey oluyor. Babam öleli 5 6 ay oldu. Eksik kaldık yarım kaldik. Kızlar ben evliyim 5 yıl oldu. Eşim ne yazık ki w yıldır Kumar oynuyor. Aldığı tüm parayı kumara yatırıyor. Beni seviyor inanıyorum ama hastalık bu ya aldığı parayı harama veriyor  :( evi terk ettim geldim 3 ay oldu ben geleli. İyi ki ailem var sahip çıktılar bana da 2 yasind aki oğluma da. Eşim ile maddi yönden dolayı ayrı düştük.esylara tedbir koydurdum.  Oglum ile bana da aylık 8 bin TL nafaka talebiyle dava açtım

Yine ucu bucağı açık dava oldu benim  maksat hem yuvami kurtarmak hem de rızkımizi.  Dün yine parayı kumara vermiş bana para gondercekti göndermedi kumara bastim diye .  Artik itiraf zamanı gelmisti esim için. Karakol komutanına her seyi anlatmış. Benim neden yuvamız i terk ettigimizi  de anlatmış . Intihar teşebbüsünde bulunur diye silahlara el koymuşlar gün boyu karakolda durmuş. Psikiyatri ye götüreceklermis. Bu bilgiler dogru mu derseniz evet dogdu esimin komutanın azından bizzat duydum. Esim uzman çavus bu arada.  Eşimi ona olan hayal kırıklığıma rağmen aradım. Evladın için ayakta dur dedim. Bebeğim baba nedir bilmiyor ne üzücü. Oysa oğlum için toparlamasi ni isterdim.kendisini  ben nasil bir yoldayimbu yolun sonu nereye varıyor bilmiyorum:( bir araya geleceğimiz zamanlar da bile sorun çıkardı. 4 yıldır da adam akilli bir araya gelemedik. Bana adet kani ile büyü yapıp ayırmaya çalışms ailesi.ne yapayım ben:( nasil hayatımı değiştirecegim nasil. Esim de inanın kurtulsun istiyorum bu hastalıktan. Çünkü buda onun imtihanı. Bana bir gün olsun kötülüğü dokunmadı kumar oynamak dışında keşke oynamamis bu illet hastalığa hic düşmeseydi diyorum, :( gencligi parası pulu hayati bitiyor:(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun ne diyim zor bir durum. İnşallah iradesini toparlar ve bırakır tez zamanda. 
-Reklam-
0 oy
(14,910 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum inşallah anlar ve bırakır bu illeti aklıma serdar ortaç geldi o da bagimliydi ya tedavi olması gerek ama önce kabullenip kendinin istemesi gerek çok zor bi durum

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 946 göst.
10 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
12 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde esra.0202 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,812 soru

24,103,520 cevap

332,558 kullanıcı

...