0 oy
1,963 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Temizlik alıyordum zaten 3 günde bir dipppp köşe alırım her zaman. 9 aylık oglum yanımdaydı. Nereyi temizlersem oraya kendimle götürüyorum. Durmuyor çünkü. 

(Geçen annemlere gittim 2 gün kalmaya akşamına görüntülu aradi oglumla konuştu. Sonra bana döndü dedi ki evini bokk götürüyor neden temizlemeden çıktın. Yemin ederm ben asla evimi pis bırakıp kapı önüne bile çıkmam. Başka burcuyum ve az cok bilirrsnz baha titiziz 

Neyse bende ona neresi pisti ki neden böyle söylüyorsun dedm annemlerde salondaki biliyordu odu bunu . Cikmadan onfe oğluma havuç vermiştim dursun da ben hazirlanayn diye oda Koltuğun altında havucu görmüş kalkmış bana ailemn yanında sen ne kadar pissjn evini pis bırakıp gitmişsin dedi gözümden kaçmış oglum fırlatıp atmış olabilir dedım uzatmadım kapattım. Ama o kadar utandım kırıldım ki anlatamam.) Bugünde yine temizlik alıyordum oglum yanımda eşim aradı napiyoesn dedi temizlik dedi. Mahir nerde dedi yanımda dedm. Çocuğa bisey olursa seni mahvederm senden bilrm dedi. Geldi çıldırma. Sanki bsnm oglum degilllll.  Napaym ev iş ütü temizlik yemek çay çocuk yetişemiyorum dedim mecburen nereye gitsem onu yanımda götürüyorum orayı temizliyorum dedm bağırarak çünkü çok sinirlednm. Dakika başı oglunun basinda dikilmesi istiyorsan. Temizlikçi bul o işi gücü yemeği yapsn o zaman dedm. Senin işin ne dedi neye varsın sanki dedi. O zaman işime karışma dedm. Yeri geliyor evin piss diyorsun yeri geliyor isi gücü birak Çocuğa bak diyorsun dedm ben sana neden yaranamıyorum diye ağladım. Ne kadar geçimsiz bir kadınsın diyip yuzumw kapatti tlfnu off kizlar ytemin edrm bıktım napcam ben ağlarken de gülüyordu beynimle oyun oynuyor resmen ne yapsam olmuyor ev darma durmandi temizlik alicam diye. Şimdi hersey öyle duruyor uzaniyorum oglumla. Yapsam görmüyor yapmasam yüzüme vuruyor iki türlü aynı. Ağlayarak yazıyorum kafayı yicem. Basit gibi görünebilir ama bu hep böyle artık kaldıramıyorum evime isime tekizligime yemegime karışmasını offff

37 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından
Basit mi bunun neresi basit asil gecimsiz olan kendisi ne demek cocuga bisey olursa sen ondan fazla dusunursun cocugunu terbiyesiz seviyesiz adam
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bnde çok titizim eşim bna çok kızar yapma faln yorma kndin sürekli der herkesin derdi başka cnm 
0 oy
(739 puan) tarafından

Hiçbir zaman kocan veya başkası için evini temizleme. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap bugün yapmak istersen yap yapmak istemezsen salla gitsin. Biri bisey desede çok biliyorsan sen yap de geç kimse kimsenin işine maydonoz olmasın. Eğer bidahakine bişey dicek olursa telefonda hiç dinlemeye bile tenezzül etme. Dinleyemem senin bu laflarını çat kapat suratına. 

Hiçte canını sıkma bebeğin güzel yüzüne bak ve mutlu ol :happy:

0 oy
(457 puan) tarafından
Ayyy yemin ederim benim kocamı yazmışşın 
0 oy
tarafından
Senin eşinin ciddi özgüven problemi var kesin güzel bir kadınsın oda seni sürekli baskilayarak psikolojik şiddet yaparak kendi mutsuzluğunu sana yansıtıyor ondan üstün olmanı istemiyor bence ciddi psikolojik rahatsızlıklari var bunun önüne gecmen gerek yoksa böyle devam eder 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ya ağzımı bozucam şimdi kocan yüzünden 
0 oy
(542 puan) tarafından
Canım ev kavgasında bu kadar hakaret bela olmamalı lütfen bela okuduğun adam kocan yaptığı büyük ayıp nefret ederim yapılan işe karşılamasını ama sizde iletişim kopukluğu aşırı fazla galiba. Kız bela ettin iyi hoş Allah korusun günah Rabbim bela vermez sevdiğinden çıkar eder tövbe de . Asla kocani savunacak değilim yanlış anlaşılmasın kadının üstüne bu kadar gidilmez.
0 oy
(360 puan) tarafından
Benimki de aynı dün sabah sildim supurdum evi kendi uyurken akşam üstü çorabını çıkarmış sonra ayağının altını gösteriyor ev pislik içinde diye dedim ayağını yıkadın mi pamuk değil mi onlar 
0 oy
(656 puan) tarafından
Ne yazacağımı bilemedim. Bu şekilde davranamaz. Bu şekilde seninle konuşamaz. Robot değiliz. 3 günde evi dip köşe bucak temizlemek zorunda değilsin. Çocuk ikinizin de çocuğu. Sana nefes almak için alan açması gerek. Sana huzur vermesi gerek ki bebeğiniz mutlu olsun. Bunu ona hatırlat. Mutsuz bir anne çocuğunu mutlu edemez de. Ayrıca annesini mutsuz eden bir babayı da eminim ileride aklı başına geldiğinde sevmeyecektir.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun eşin narsist olabilir mi çok dengesiz cunku
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Hiçbir şey yapma bırak canm ailene git bir süre konuşma böylelerine yaranamazsın 
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Hiçde basit gozukmuyor seven eş boyle konuşmamalı kocanın sevgisinden şüphe ettim..
0 oy
(913 puan) tarafından
Ümüğünü sıkarım onun valla ayyyy valla bazı burda yazanların eşleri ne kadar uyuz  valla Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Erkekler erkekliğini bilse bunlar olmaz ne sinir bozucular eşim de oğluma iyi bak diyip duruyor sanki oğlumu ondan az düşüneceğim 
0 oy
tarafından
Bela okuma, cok haklisin ama bela okuma cocugun var.

Yuz verme, ezmesine musade etme,sen onu ez, hakkindan gel sustur otur. Duracagi yeri bilsin. Cok istiyorsa dedigin gibi tutsun bir temizlikci.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 341 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 474 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 576 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,183 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,838 cevap

333,268 kullanıcı

...