0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

TBalkonuma çok kaba durdu 2300 TL ye satmak istiyorum Apple balkon salıncağı fiyatı 4 ay önce 4 bin civarıydı 4 ay oldu alalı 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(25,180 puan) tarafından
Valla ben olsam buna 5 kuruş vermem ama sevenler vardır illaki. :D fiyat çok yüksek tutmuşsun alınmaz o fiyata istersen 1 hafta önce al millet 2.el gözüyle bakıyor. 
(688 puan) tarafından
Canım benim fiyatı şuan 5 bin civarı xd plastik bir ürün değil. Bir çocuk montu olmuş 500 700 civarı kocaman demir ürün 2300 TL ayrıca 1000 TL satacak olsam hurdaciya veririm
(25,180 puan) tarafından
Buna da 5 bin tl veren varmı acaba :D Koy canım alınmaz sadece sanmıyorum :)
(688 puan) tarafından
Plastik salincaklar 3 bin civarı selo ve güneşte 3 4 yıl içinde çürüyorlar xhebsbebsbdv neyse senin dediğin olsun alınmasın
(25,180 puan) tarafından
Doğrudur fiyatlar o şekil olabilir ben alana şaşıyorum sadece :) hayırlı satışlar
(688 puan) tarafından
Alan elbette oluyor balkon için balkonum büyük olsa asla satmam çünkü çok rahat ve çok dayanıklı  tam bir kahve köşesi
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Konu ile alakasız ama bende oğluma akülü araba almayı düşünüyorum sizin çocuk hemen biktimi yoksa iyi vakit geciriyormu
(14,195 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında daha dışarı çıkarmadık evde de ara ara sürüyor post sahibi değilim ama yazmak istedim :)
(769 puan) tarafından
Çok tsk ederim Çok incesiniz
(688 puan) tarafından
Evet çok seviyorlar ve aküsü inanılmaz dayanıyor yokuş çıkma falan olsun
0 oy
tarafından
Güzel aslında balkonum için böyle bişey bakıyorum acaba daha uygun tutarmısın ve içindeki minderlerde dahil mi
tarafından
Tamam canım araştırayım eşimede danışayım çünkü kızım hamak tarzı şeyleri seviyor içi genişmidir nasıldır bilgi verirmidisin kuzum balkonum bayaa büyük ondan iyi dururmu senin balkon nasıldı
(688 puan) tarafından
Eşim ve 3 çocuğum içine oturuyor sen düşün canım genişliğini bu ürün zaten en geniş ürünlerden bir tanesi 180 kiloya kadar taşıyor
(688 puan) tarafından
2 çocuğum pardon yanlış yazdım bir ebeveyn ve 2 çocuk sığıyor içine
(688 puan) tarafından
Benim balkonum çok büyük olmadığı için 6 kişilik masa sandalye de olunca satmak istedim
tarafından
Tamam canım hoşuma gitti araştırdım uygunmuş fiyatı
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Başlığı görünce kumbaradaki bozuk paralardan bahsediyorsun sandım ☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,542 cevap

331,020 kullanıcı

...