0 oy
471 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (829 puan) tarafından
Hanımlar iki çocuğu olanlar bornozu nasıl kullanıyorsunuz her ikisi için ayrı mi aldınız kınamayın lütfen acemiliğimden soruyorum görümcem ne olacak ki ikisine de aynı kullansan ben öyle yaptım dedi ben çok sasirdim

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nolcak kız aynı havluyu yada bornozu kullan gtsin 
(829 puan) tarafından
Bebek küçük olavak bünyesi güçlü değil kızım bebek doğunca 2 yaş a ay olacak dışarı gidecek toz toprak park vs çok endişeliyim o konuda
-Reklam-
0 oy
(13,439 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ayri ayri kullanirim ya. Simdi oglum 2.5 olacak kizim dogacak. Oglumun var zaten kizimada hazirladim

image

(13,439 puan) tarafından
Havlu bornoz set canim resim ekliyim bak
(5,397 puan) tarafından
Benim oğluşumun da bundanı vardı, bornoz küçüldü kıza kullanacam. Bi de pembeli havlu alayim diyorum
(13,439 puan) tarafından
Aynen mantikli canim bornozu buyuyunce giyer simdi bi havlu al yeter
(829 puan) tarafından
Annem kızımda set almıştı kesesi bornozu ve başlıklı havlusu bornozu hiç kullanmadım başlıklı havluyu kullandim bende
(5,397 puan) tarafından
İyi canim durumunuz varsa çocuklarını 2. Plana atma. Ben her ay bir şeyler alıyorum oda diziyorum, iyice borçlandik zor ayı getiriyor =)) kimseye birsey göndermiyor bu yüzden. Fuzuli tabi ki harcamaya karşiyim birsey almayacaksam da altin alırım
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ben 2. Çocuğa ayrı alacağım inş, imkanin yoksa kullan varsa al. Hele ki bebeğe ayrı kullan bence 
(829 puan) tarafından
Bende sizinle aynı düşüncedeyim bı bornoz alacak parası olmalı eşimin kaynimin düğününe 40 bin TL ler harciuorsa borcumuza rağmen bize de 2 bin lik bir bütçe ayirsin değil mi ama
(5,397 puan) tarafından
İyi canim durumunuz varsa çocuklarını 2. Plana atma. Ben her ay bir şeyler alıyorum oda diziyorum, iyice borçlandik zor ayı getiriyor =)) kimseye birsey göndermiyor bu yüzden. Fuzuli tabi ki harcamaya karşiyim birsey almayacaksam da altin aliyorum
(829 puan) tarafından
Valla canım borcumuz yeni ev aldık 400 bin e yakın borcumuz var kaynım evlenecek diye 70 bine yakın masraf etti eşim daha düğünde olmadı bize de alsın diyorum evini bilsin sorumluluğun altına girsin hep idare ediyorum diye ailesi beni ***** sanıyor hep onlar paramızı yiyorlar ben istemesem de onlar yer
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ayrı olması daha hijyenik hele kız erkekse daha iyi. Mahremiyeti de öğrenir. Bakmayın küçük olduklarına bizden daha zekiler. 
(829 puan) tarafından
Kesinlikle öyle havlu eşlerin bile ayrı ki kaldı ki çocukların mutlaka ayrı olması gerekir
0 oy
(3,736 puan) tarafından
İmkanım varsa her birine ayrı alırsın yoksa da kardeşler ne olacak canım, Eskiden kardesler aynisini hic mi kullanmadi. Görümceni kınayacak bir durum yok, küçük bebeğinki ayri olsun cnku onlar hassas 
(829 puan) tarafından
Kınamak için demiyorum canım bizde küçükken kullandık elbbette ama şimdiki çocuklar çok nazlı hemen hasta oliyorlar o bakımdan çekiniyorum
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben oğluma takım almıştım bornoz havlu falan wardi şimdi kızım olcak kullanıncam ayrı nedir sonuçta ew ben kızada çok bisey almadım 2 3 tane kız takımı falan aldım zibin falan bile almadım oğlumun war onları giysin bn büyüdükçe alıyorum çoğu şeyi şimdi kızım büyüsün dagiticam hepsini 
(829 puan) tarafından
Kızım da annem herşeyi aldı almak istediklerimi almama kaynnam izin vermediği için alamadım içimde ukte kaldı
0 oy
tarafından
Kızım için bornoz alacam oğlum olacak inşallah kızımın eski havlularını ona kullanıcam 
(829 puan) tarafından
O da mantıklı olabilir aslinda yeni bir tane almak gerekir kızımim yeni ve baya da götürur onu
tarafından
Aynen öyle kuzucum
(829 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(3,146 puan) tarafından
3 çocuğum var hepsinin ayrı. Arka arkaya yıkarım genelde ıslak bornozu diğeri nasıl giysin canim
(829 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(163,443 puan) tarafından
bornoz yerine havlu kullaniyorum ayri ayri
(829 puan) tarafından
Bende başlıklı havluyu kullanıyorum kızımda şimdi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İkisine de normal banyo havlusu daha mantıklı bornoz bana çok gereksiz geliyor yıka giydir uğraş ohoo sar havluya kap götür :D bence ikisinin ayrı olsun özel eşya sonuçta 
(829 puan) tarafından
İkisinin ayrı olması daha iyi mahremiyeti düzeni yerlerini bilsinler şimdi ki çocuklar maşallah çok akilli
(25,181 puan) tarafından
Havluyla mahremiyeti bağdaştıramadım:) düzen ve kişisel eşya kavramını ayrıştırmak için ayrı olması uygun olur. Yoksa zaten ikisini bir yıkayıp aynı anda havluya sarmazsın o yüzden mahremiyetle pek ilgisi yokki
(829 puan) tarafından
Havlu kişisel olmalı bence ben o açıdan dedjm
(25,181 puan) tarafından
Anladım canım evet orası öyle
0 oy
(2,365 puan) tarafından
İmkanın varsa ayrı kullan ama yoksa da busey olmaz bnce
(829 puan) tarafından
İmkanı babası yaratsin beyefendi ye zahmet olacak ama ilk kizimds bir kuruş para harcamadi ne hastanede ne eşya aldı
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben cocuklari hep ayni anda banyo yaptirdigim icin bornozlari da ayrıdır.. sen farkli zamanlarda yikiyorsan ayni havluda olabilir yani
(829 puan) tarafından
Bu da güzel bir fikir
0 oy
(3,000 puan) tarafından
İkisine de ayrı aldım havlu şahsidir diye düşünüyorum 
(829 puan) tarafından
Aynen öyle şahsidir tek kullanılması gerekir
0 oy
tarafından
Ben hiç bornoz almadım genelde kızlarımı birlikte yıkarım ikisinin havlusu ayrıdır 
(829 puan) tarafından
Başlıklı havluyu kullanıyorum kızımda hep
0 oy
(736 puan) tarafından

:)Yani hijyen fln o açıdan değil de aynı anda yikanirlarsa kullanamazlar ki zaten. Nolur nolmaz fazla havludan zarar gelmez 

(829 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(704 puan) tarafından
Biri büyük biri bebekse asla olmaz bence çünkü küçük bebekler hassastır ama ikisi büyük olunca pek te sorun olmaz ama ben ayrı olması taraftariyim benim şuan tek çocuk onun için annem almıştı ablamda almıştı bi tanesini kullanıyoruz bi tanesi duruyor o da ikinci çocuğum olursa  ona inş 
(829 puan) tarafından
İkinci bebeğim olunca kızım 2 yaş 2 ay olacak büyük olacağı ickn problem yaratır diye korkuyorum
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ayrı canm oğlumun ayrı kızımın ayri
(829 puan) tarafından
Ayrı daha iyi
(1,974 puan) tarafından
Aynn oyle
0 oy
(15,682 puan) tarafından
Ayrı kullanıyorum 
(829 puan) tarafından
Kesinlikle ayrı
0 oy
(829 puan) tarafından
Eşim hep ailesine veriyor ilk çocuğum içimde çok şey ukte kaldı kaynnam eşimin aklına girdi almayın hediye gelecek şöyle böyle dolap süsü bile izin vermedi bizde adettendjr annem herşeyini aldı a dan z ye kadsr bunda ukte kalan şeyleri almak istiyorum eğer kaynnam ve kayinlarima verecek parası varsa eşimin bana ve çocuğuma da olması gerekir yalnissam yalnissin deyij bana

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 924 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,130 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aysel.23 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,429 soru

24,098,871 cevap

332,263 kullanıcı

...