0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,312 puan) tarafından
21.5 aylik bir kızım var alerjik riniti var (alerjik geniz eti buyumesi de var ) ufak bir nezle yada soğuk algınlığında burun tikanikligi hiriltili solunum ve horlama başlıyor.Şu dönem salgin olan gripten korkuyorum dikkate diyorum ama ya bulasirsa diye de tedirginim çünkü çok zor geçirebiliriz.Doktorumuz ile bu konuyu konuşmadık ama sizce kızıma grip aşısı yaptırmalı miyim 

1 cevap

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bence kızını koru kendinize yaptırın aşı
(4,312 puan) tarafından
Çok mantıklı zaten eşim ve bende de alerjik rinit var ben kendimi yeni öğrendim de eşimde vardı zaten ☺️baktık bize iyi geldi kizinda öyle aşısini yaptiririz
(3,265 puan) tarafından
Bende bu sene 2. Kezdir hastalanıyorum ve ağır geçiyor şuan da hastayım boynumdan aşağı sırtım ağrıyor bogazımdan kulaklarıma ağrı yayılıyor. Çocuklar deseniz öyle. Bende iyileşince yaptıracağım. Daha önce kronik farenjit vardı Bende 2 3 sene üst üste vurulmuştum onunla iyileşti.
(4,312 puan) tarafından
Bende de birseyler var sol bademcigim ağrıyor kulağıma vuruyor ogazimda birbyanma kuruluk var gucik var ama sigarada tetikliyor benimkini,kızımda ara öksürüyor hiriltisi var ama ikimizde simdilik ayakta stabil geçiriyoruz bu süreci  esimde öksürüyor ve hafta sonu operasyona girecek nasıl olacak bilmiyorum şu üstümüzden kiriklik geçse 1 hafta 10 gün bekleyip yaptıralım asilarimizi.sizede geçmiş olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
30 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenurzorlu (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 459 göst.
0 oy
7 cevap 227 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Asya.ayca (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,823 soru

24,174,595 cevap

336,041 kullanıcı