0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (199 puan) tarafından

Gunaydin Kizlar az once cok tuhaf bisey oldu bebegim birden uykuda ciglik atti ve hemen kesildi mutfaktan yatak odasina nasil Kostum Alla bilir hala kalbim yerinden cikacak gibi :( Ilkkez boyle bisey oldu mamasini verdim Yarim Saat once altini degistim besiege koydum Yarim Saat gecmedi mutfaktaydim birden bi ciglik atti hemen kesildi ayni anda geldigimde uyuyordu ne oldu anlamadim elim ayagim titriyor 

6 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Korkutmuslar dır yavrumu yaaa sen oku bir annesi bebegı, yalnız bırakılmaz derler bebekler hele ki 40i cikmadiysa
(199 puan) tarafından
9 aylik normalde de uykuda bazen ciglik atar uyanirdi emzigi verince susardi Ama Bu defa ciglik sesi duydum hemen odaya kostum baktim uyuyor
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım korkma bu kadar gazı birden çıkmışsa onun için bağırmış olabilir Bir de bazen rüya görüyor bebekler ayrıca yatırmadan önce mutlaka oku üfle çocuğunu
(199 puan) tarafından
Hep uflerim cnm Ama bagirmasi ve susmasi bir oldu odaya girdigimde ise uyuyordu
(673 puan) tarafından
Gaz o zaman o canım benim bebeğimde de oluyor ben yanındayken bir iki kere oldu ordan biliyorum
(199 puan) tarafından
Insallah canim cok korktum
0 oy
(615 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canım. Belki rüya görmüştür benim kardeşim de bazen rüyasında ağlar yada kahkaha atar onun gibi olabilir sen başında bi Ayetel Kürsi oku :)
(199 puan) tarafından
9 aylik cnm
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Benim kızımda o aylarda çığlık atiyordu. Gidip baktığımda uyuyordu. Cigligin sebebi ya gaz ya da çıkmaya çalışan dişler .. diş zamanlarinda bu çığlıklar ağlamalar normal 
(199 puan) tarafından
Icime su serptiniz inan ki oyle tuhaf oldum ki delirdim sandim yanlis duymam imkansizdi neye ugradigimi sasirdim ilk bebegimde hic boyle bisey olmamisti
0 oy
tarafından
Dis huzursuzluğun da benim ki hep uykusunda ani çığlık atıyordu  sizde de olabilir
(199 puan) tarafından
Ama ciglik duydum gittim uyuyordu ondan cok korktum
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Diş olabilir canım ya da kabus görmüştür 
(199 puan) tarafından
Insallah ondandir canim
(7,448 puan) tarafından
Dişlerine bir bak canım

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,603 göst.