Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanam hergun gitsem doymuyor
0
oy
491
göst.
15 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
Bsrst
(
278
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar bu cuma kaynanam gile gittim 10 aylik bebeğim var hava ztn soğuk apartmanlarımız karşı karşıya hafta ici gitmedim ztn yaz olsa nerdeyse hep ordwyz çünkü rahat bırakmıyor diyo gelin gitmesem trip atıyor perşembe akşamı da esim iş çıkışı oraya uğrayıp gelmi s bna da diyor annem bebeği özlemiş ve gotureli ztn 3 4 gün olmuştu ben bilerek ayrı eve çıktım rahat edim die yine rahat yok nyse aldım gittim sabahtan akşama kadar orda durdum dün yine aynı misafiri var di sabah gittim akşama kadar tam kalkacaktık dün diyo ki eşime sabah erken kalkıp buraya gelin gitmedi esimde öğlen saat 4 te beni aradı bugün diyor tekin nerde bnde dedim arkadaşlarının yanına gitti bna bugünde diyor sen bebeği alıp buraya gelseydin bnde dedim soba yanıyor bide geç saat 12 olmadan dönmüyoruz eve bazen bırakmıyor diyor illa burda yatin bnde yarın bebegimi alıp avmye gidecem biraz hava almaya ihtiyacım var çok bunaldim çünkü yarın kesin yine arar ne dycem bilmiyorum ama gerçekten sıkıyor insani
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+3
oy
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ay gelmişsiniz kaç yaşına, ev bark sahibi olmuşsunuz ama hala şuna ne desem buna ne desem diyorsunuz, bacım kısa ve net gelmek istemiyorum diyeceksin, kız bi tek ben mi açık sozluyum acaba :D
Hemen söylerim hiç cekinmem ben
19 önceki yorum göster
15 Ocak 2023
Zuhallinaaa
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Şu kaynanalar muhabbeti olunca nede güzel dökülüyoruz valla
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim cizgim net olduğu için hiç kötü biseyle karşılaşmadım kız severim kaynanamı :D
15 Ocak 2023
Zuhallinaaa
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben insan olarak severim iyi biri aslında bazı hareketleri beni sinir eder otoriter biri oldugum için saygımız pek bozulmadı cok şükür ben onlardan onlarda benden kötülük görmedi cok şükür ben sadece emri vakiye gelemem ilk baş yapmaya calışıyorlardı böyle davranırsanız dedim dediginizin tersini yaparım dedim dahada karışmadı beni tanıdıkça hic karışamadı
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
:D :D
15 Ocak 2023
Zuhallinaaa
(
1,057
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver sınırlar herzaman iyidir
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Ocak 2023
Hlmeren
(
672
puan)
tarafından
cevaplandı
Gelemem işim var de geç çokta bişey demeye gerek yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
önünü keseceksin bu ne boyle gel gıt kal et ona mı soracaksınız ne yapacagınızı daha dun geldım ya anne diyeceksin bıttı gıttı
15 Ocak 2023
Bsrst
(
278
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle desem diyo ki ıyy ben torunumu 1 gün görmesem 1 yılmış gibi geliyor diğer görümcelerim falanda aynı bnde dedim madem ozluyorsunuz gelin bize ben kış ayında battaniye mont gelen e kadar ölüyorum öyle bi konuşuyorlar sanki ben onlardan alikoyuyorum gibi
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Konussun dursun ay bıldıgını yap takma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
2121erva
(
1,554
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla cnm kırmadan orta yolu bulmak lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Gunes1997
(
3,605
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı evde yaşasanız bile sabah daha erken kalkıb, daha gec uyumanı ister. Gül cemalını görmek için
15 Ocak 2023
Nehirr1562
(
7,101
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah yavru ceylanım
15 Ocak 2023
Gunes1997
(
3,605
puan)
tarafından
yorumlandı
Postumagel
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Bayannn1
(
1,139
puan)
tarafından
cevaplandı
Aslında baştan alistirmamak gerekiyor.sonra böyle oluyor işte...ev işi yapmaya başla o arayınca.ev işi yapıyorum de.
İşte çık dışarı disardayim de.hep birşeyler bul o da anlar yani eninde sonunda.
Eşime de güzelce de biraz yalnız olmak istiyorum evimde vakit geçirmek istiyorum vs gibisinden.burdan sonra nasıl çevrilir bilemedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Ggyk
(
14,190
puan)
tarafından
cevaplandı
Her aradığında işim var diyeceksin bizde altlı üstlü oturuyoruz kaynanam hergun oraya çıkıp akşam inmemi istiyordu özellikle oğlum doğduktan sonra. 1 2 gün çıktım olacak gibi değil sonra her çağırmasında anne isim var temizlik yapıyorum ocakta yemek var ütü yapıyorum falan dedim bir süre sonra bıraktı aramayi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Linkin
(
22,715
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya karşı apartman 3 4 günde özler torununu evet gitmek lazım ama sabahtan akşama kadar durmak nedir ya. Dur bir iki saat dön. Bence sen sürelerini kısalt giderek. Biraz kısa ve net cevaplar ver. Belki zamanla alışır anlar o da.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
N!ho de bana
(
14,412
puan)
tarafından
cevaplandı
Baştan tavrını belli etmezsen sonra sana yapışıp kalırlar canım,mesafe her zaman iyidir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Gerçekten çok basit aslında biliyor musunuz
GELMEK ISTEMIYORM
YAPMAK ISTEMIYORUM
Bu kadar basit işte kimse boğazınıza bicak dayamaz siz başkalarını memnun etmek icin hayatta var değilsiniz önce kendine bir sor bir şeye kalkismadan once ben bunu istiyor muyum istemiyorsan istemiyorum de bitti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ayyyy benimkiler de öyleydi yürüme mesafesi 5 dk bile değil kulaklığı tak müzik bitmeden ordasin evlendim eşim vardiyalı calisiyo diye 2 gün kendi evimde e gün onlarda kaldım zannettim ki nisanliyken çok iyi anlaşıyoruz yine oyl olur 6 aylık evliydim Corona oldum da kurtuldum valla 5 aylık da hamileyim o arada eşime dedim böyle olmayacak gidip gelmeyin sürekli virüs var bi kere atlattım bi daha kaparsan kaldiramazsam dedim hem böyle olmuyo evime alisiyim çocukla da mı gidip gelcem düzeni olması lazım dedim kalmayı kestim ama yine 2 günde bi ordayiz2 günde bi ordayız doğum yaptım eşime de kaynanama da dedim eşim 2 gün evde 2 gün izinli oluyo haftada 4 gün izinliyiz her izinde gelemeyiz birinde çocuğa baksın işimi yapayım diğerinde geliriz haftada bir desim eşim Allen etti kallem etti her izinde götürmeye alistirdi 2 yıl olmadi evleneli eşimle hiç bi gezmeye gitmiyoruz bi çarşıya çıkmıyorum bi yemeğe çıkmıyoruz çocuk zaten huysuz aha şu saatte millet degirdi bi tarafını ben temizlik yapıyorum evin işi yetismiyo bi gün eşim sen bunaldin iyice bu sefer gitmeyelim dedi çocuğu göstermeye kaynanamı görüntülü aradı kayinbabam diyo hava güzel hadi bize gelin diyo kaynanam ben siz gelirsiniz diye yemek yaptım kim yicek gelin yemek yiyin diyo sanki aç oturuyoruz biz evde tam gidelim dedim eşimde dememi bekliyomus gibi geliyoruz dedi kapattı gittim sinirli sinirli hazırlanıyorum niye böyle yapiyosun onlar cagiriyo ben napiyim dedi bende dedim burda tek suçlu sensin sen öyle alistirdigi için böyle oluyo ben baştan sana da annene de söyledim sen bi yolunu buldun her izinde gitmeye alistirdin bak biz gitmeyiz diyoruz kadın kesin gideriz diye ona göre yemek yapiyo çünkü öyle alışık sen böyle yaptin dedim benim canım yok zaten sabaha kadar temizlik yaparım bi çarşıya azar gitmek hakkım değil kocamla bi gün geçirmek hakkım değil benim anca ananın babanın gönlünü edeyim anca çocuk sevdircez 50 senelik evli gibiyiz şuna bak dedim gitmiş aramış gelmiyoruz demiş bi dahaki gittiğimizde de her zaman beklemeyin demiş annesine
15 Ocak 2023
Bsrst
(
278
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyi bari eşine kızmışsın oda anlamış ve uyarmış ailesini en azından cnm
15 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bacım ben evlilik hayatında tek bişey öğrendim biseyden rahatsız oluyorsa söyleyecek tepkini koyacan yoksa nasılsa dusuyo diye iyice tepene biniyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Duru. F. 12354
(
3,844
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanayı ne yapmalı Kaynar kazana atmalı :Dd
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2023
Pnrmtl
(
4,583
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay canım anam gözünü seven alt katta oturuyor aylarca inme bişi demez huysuz benim çocuk zaten inmek bı dert çıkmak bı dert e evimin işleri de oluyor butun gün orda durunca sen.islerini kim yapacak senin ben bütün gün evin içindeyken bitiremiyorum çocuğum yokken büyük kız küçükken hep yanında dururdum ama hiç gidemiyorum artik anne işlerim var evde sen gel de birazda o gelsin
15 Ocak 2023
Bsrst
(
278
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm ben cagirsam bebekten yapamıyorum bu sfer hep diycek sen evde temizlik yapmiyosun falan halbuki yapıyorum bebekten fırsat bulamıyorum bide sobalı oda diğer odalar soğuk yanında olmayınca hep ağlıyor hiç demiyor ben gelim torunums bakım sen git işini yap bide oğlu evdeyken geliyor yokken anca benden bekliyo bn diyorum sen gel diyor sizin merdivenler var bahane ediyo
15 Ocak 2023
Pnrmtl
(
4,583
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım Allah sabir versin ne diyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
33
cevap
493
göst.
bebegim gunluk kaka yapıyor kaynanam yedigi yaramiyorsa hergun kaka yapar dio
9 Haziran 2021
Diğer
kategorisinde
Serpil ahmet
(
569
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
76
göst.
Bebeğim Sütümle Doymuyor mu? Lohusalıkta Süt Azalması Belirtileri Neler?
15 Temmuz 2025
Diğer
kategorisinde
Civciv1234
(
1,581
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
57
göst.
Bebeğim Doymuyor mu? 2 Aylık Bebeğim 4 Saat Uyumalı mı?
29 Haziran 2025
Diğer
kategorisinde
Civciv1234
(
1,581
puan)
tarafından
soruldu
yardım
_bebek_beslenmesi
0
oy
3
cevap
66
göst.
Bebeğim Doymuyor Mu? 3 Aylık Bebeklerde Emzirme ve Gaz Sorunları Hakkında Bilgiler
15 Haziran 2025
Çocuk & Ebeveyn
kategorisinde
Djdjdhshsu
(
95
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri