0 oy
2,022 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kaynana kayınbaba veya başka büyüklerin ismini koyan var mı hala ya. Bazen duyuyorum ısrar ediyorlar vs falan diye,burda da okudum ama bana mantıksız geliyor,sizce de öyle mi yoksa farklı mı düşünüyorsunuz merak ettim :Dmesela ben koymak istemem ve torunum olunca da benim ismimi koymalarını istemem 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından

Babamın oğlu olmadığı için ben oğluma koydum. Küçük oğlum da kayinbabamin adı :)

tarafından
İyi en azından babanın adına bişey dememişler
tarafından
Akraba olunca sagolsunlar kayınbaba dedi zaten.
-Reklam-
0 oy
(3,530 puan) tarafından
İsim güzelse niye olmasın ki kayın baabmn ismi Ömer bnm de amcamın adı eşim koymak istedi koyduk şmdi 2 ye isim arıyoruz farklı olsn 
tarafından
Sulalede Co isim saçma geliyor bana
0 oy
(847 puan) tarafından
Koymadım koymada kaynanam 3 defa söyledi babanızın adını koyun diye kayınbaba adını koycakmisim birde eşime dedi ki babanın senin üzerindeki emeklerini unutma dedi benim yanımda bende eşime benim anam babam da beni böyle bı şekilde dünyaya getrdi zaten dedim o nasıl laf herkes çocuğuna emek veriyor dedim kesinlikle asla koymam terbiyesiz dedim koymadım 
tarafından
Çok istiyorsa kendi dogursun bi tane ve o koysun ay
(847 puan) tarafından
Aynen öyle çocuğumun cinsiyeti belli oldu ben kız çocuğu severim diye hiç güzel davranmadi cinsiyeti erkekmis dedik hii dedi bize sadece doğuma yakin isim derdine düştü doguncada benden bile kiskandi:/

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 634 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat12345 (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,319 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ilayda124 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.
9 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 214 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,816 soru

24,174,475 cevap

336,037 kullanıcı

...