0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (25,178 puan) tarafından
Ameliyat olalı 19 gün oldu oğlum. Ameliyattan sonra gece korkuları başladı demiştim. Dün gecede çıldırmış gibi ağladı sıçrayarak kalktı tam yarım saat ağladı uyuyor gözleri kapalı ama ağlıyor kafayı yicem artık. Tam rahatladı tıkanmıyo rahat uyuyo artık derken pat diye korkarak kalkmaları başladı sayıklıyo ışıgı aç diye ne zaman geçicek artık bu off biraz daha bekleyip pedagoga gidicem sonunda

5 Cevaplar

0 oy
(17,091 puan) tarafından
Ayyy yavrum yaaaa etkilenmis ameliyattan geçer inşallah canimm tez zamanda ablamın oğluda hem sünnet hem yumurtalıktan oldu 1.5 yaşındaydı o bile kaç gece ağladı ama geçti şükür senin kuzu biraz daha büyüktü sanırım aklı eriyor artık ama geçer gider inşallah 
(25,178 puan) tarafından
32 aylık canım gerçekten üzülüyorum çok yavrum haykırıyor korkudan içim acıyo ne zaman geçecek artık bu of:(
-Reklam-
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Oğlun ne kadarlık? Üstüne ağzı dualı biri okusun derim oğlum da ameliyat tan sonra öyle oldu annem üstüne kuran okudu dua okudu hep hâlâ da korkuyor benimki ameliyat çok etkiliyor ya çok geçmiş olsun
(1,381 puan) tarafından
Yani üstünde nefis var canım okurken gözünden yaş geldi ağzım esnemekten bi hal oldu en kısa zamanda okut bence benim oğlumun kuyruk sokumuna hacamat yaptrdm köpük köpük gaz nazar vardı
(25,178 puan) tarafından
Ya ben anlamıyorum şimdi üstünde nefis var ne demek yani nazarlanmış demek mi. Ya bu ara herkes aman ne güzel yiyo aman boy atmış aman ne güzel konuşuyo deyip duruyo:/
(1,381 puan) tarafından
Nefis demek nazar demek ama nefis denmesinin sebebi çocuğa insanların pis nefsi nazarı değiyor işte yemesine boyuna posuna güzelliğine hepsine etki ediyor
(25,178 puan) tarafından
Anladım canım inşallah geçer bi an önce ağzına sağlık Allah razı olsun
(1,381 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım amiinn inşallah geçer hemen
0 oy
tarafından
Bol bol oku canım bide küçük cevsenler olur ya yastığının altına koy
(25,178 puan) tarafından
Evde kücük kuranımız vardı o duruyordu baş ucunda ama yinede korkuyordu şimdi annemdeyim belki değişiklik iyi gelir dedm ama yok aynı
tarafından
Kıyamam ya atlatır en kısa zamanda inşallah
0 oy
(14,778 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.rukye dinlersen yatarken düzenli şekilde bi faydası olmaz mı acaba
(25,178 puan) tarafından
İnşallah canım deniyim yarın onuda şimdi uyudu
(14,778 puan) tarafından
Şifa olsun canim
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ah kuzum ya etkilendi tabiki aklı eriyor ins tez zamanda geçer gider bolca okuyun cnm
(25,178 puan) tarafından
Okuyoruz hep canım ama kaç gün oldu hala geçmedi :(
(14,147 puan) tarafından
Çok etkilenmiştir kolay değil cnm ins atlatır hemen
(25,178 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 122 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (686 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,468,044 soru

24,052,829 cevap

329,770 kullanıcı

...