0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar ben 5 ay önce doğum yaptım doğumdan iki ay sonra spiral taktrdm doğumdan sonra hiç adet olmadım acaba normal mi cevredekiler olman lazımdı diyor spiral taktrdktan sonra olmalıydın diyor belki de gebelik var ondan olmiyrsn diyorlar başına gelen var mı hamile olma ihtimalim var mı ya bebeğim daha 5 aylık çok küçük şimdi olsun istemiyrz

4 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Kadın doğuma çıkıp kan vereblr sorablrsnz
(59 puan) tarafından
Biliyorum da hastane baya uzak bebeğini bırakacak kimse yok bu soğukta kendimle de goturemeem ondan buraya sormak istedm
(149 puan) tarafından
Kan almadan doktor ultrosonla bakmadan yada alt bişi denemez ki canm kimi adet olmuyo doğum sonrası kimi oluyo değişir
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Kimse bilmiyor mu
0 oy
tarafından
Adet olup takdiysan olman gerek tabikide canim ve ara kanamalar olmasi lazım soiralden sonra hiç olmadimi
(59 puan) tarafından
Adet olmadan taktm yani doğumdan sonra hiç adet görmedim taktiktan sonra 10 gün boyunca kanama ve lekelenme oldu ondan sonra işte lekelenmeler de bitti
tarafından
Tamam canım sen hiç adet olmadan takmissin bence dedikleri gbi sut koriyordur ve bir yıla kadar olmayabilir gebelik olsa belli etmez mi kaç aydır
(59 puan) tarafından
Ayy inşallah öyledr emziryrsn diye bulantı olmazmış dediler belirtiler olmayabiliyormiş öyle bi şey yok inşallah
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Ben iki doğumdan sonra da yaşadım aynı durumu. İlkte oğlum 7 aylıktı o zaman hasta oldum. İkinci de kızım 8 aylıktı o zaman adet oldum. Sıkıntı yoktu çok şükür spiralden değildir mesela emsirdigin zaman da geç olabilir adet 
(59 puan) tarafından
İnşallah öyledr bugün test yapacam bakalım artık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 243 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde edamustu4535 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,814 soru