0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 20 aylık ben çalışıyorum yavaştan eğitim vermeye başladık şuan gündüz çişini kakasını söylüyor arada kacirsa da. Bezi hiç cikarmadim bu arada. Sadece alıştırma yapalım yaza ogretiriz dedik ama kızım baya adapte oldu. Şimdi kızım çok su içer gece bezini full doldurur. Bu çiş olayini gece ve gündüz uyku sırasında nasıl yapcaz?

6 Cevaplar

0 oy
(8,198 puan) tarafından
Ben gece gündüz aynı anda kestim Bi de yazdı kışın üşür diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok işiyorsa mecbur gece başlayacaksın yada 2 saatte bir kaldıracaksın canım 
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Benim kızımda 21 aylik bende başlamak istiyorum ama nasıl bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz kaç saatte bı çiş için götürüyorsunuz 
tarafından
Ben aslında lazimliga alışsın korkmasın diye alıştırma yapayım dedim. Baktım kızım söylüyor devamını getireyim diyorum. Bezi hiç cikarmadim. Cisin gelince şöyle dedim o da söyledi
(2,898 puan) tarafından
Rahatsız oluyor sadece bezledimmi beslenmek istemiyor kalkıyor altına da yaptım aciyo diyor
0 oy
(643 puan) tarafından
Uyumadan en az 2 saat önce sıvıyı kesmek lazim canım. Önce çisi minimuma indireceksin. Sonra da gece kaldıracaksın. Ya da o uyanmadan bezi çıkarıp uyanir uyanmaz tuvalete götüreceksin. Bezi görünce otomatikman ona yapma girişimi gösteriyorlar
tarafından
Suyu çok seviyor vermesem ağlıyor unutmuyor da.:(
(643 puan) tarafından
Bizde de biberon alışkanlığı vardi ama anam ağladı 3 gün biraktirdim. Sende su icin cay bardağı vs kullanarak miktarı azaltabilirsin önce
tarafından
Evet ya ben de öyle tahmin ediyorum. Biberonu bırakırsa suyu da azaltır
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Ben hem geceyi hem gündüzü aynı gün tek seferde kestim attım daha da takmadım ve o günden sonra hiç altına kaçırmadı sadece 2 kere kaçırdı o zamn da hastaydı 
0 oy
(180 puan) tarafından
Ben çalışıyordum o yüzden gece çok kalkipta tuvalete goturemiyirdum gece bagliyordum gündüz Kendi söylüyordu zaten sonrasında da gündüze tam alışınca gece de bağlamayı biraktm ama uykudan bı kaç saat önce sıvı vermedim ve tuvalete götürür sonra yatirirdim 
tarafından
Kendiliğinden bırakır mı diyorsunuz?
(180 puan) tarafından
E tabi zamanla ama üstüne düşmen gerekiyor gündüz yarım satte bir sor tuvaletin varmı diye yok dese bile sen yine götür bı bakalım faln de öyle öyle alışır hatta bende bu dönem için isyerimden izin almıştım iyi güzel öğrensin diye
tarafından
Ben de izin alacaktim denk getiremedim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 334 göst.
0 oy
14 cevap 513 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 374 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (22,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,470,847 soru

24,091,044 cevap

331,752 kullanıcı

...