0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar normalde kesinlikle çayla onunla bununla zayıflamaya inanan biri değilimdir hareket ve diyetle gayet güzel kilo verimine inanırım ki zamanında o şekilde çok güzel kilo verdim lakin hamileliğin son 1 ayı hastanede yattım ye iç yat olunca son ay aşırı kilo aldım hareketim kısıtlandi yani ve doğum sonrası dikkat ederek süzüldüm baya ama devamı gelmiyor kilo veremiyorum yürüyüş yapmam gerek bebeğim ufak ve hava soğuk ablamın arkadaşı kinao çayı kullanarak zayiflamis ablamda bana söyledi kullanalım beraber alıp diye bende bı sormak istedim kullanıp memnun kalan var mı acaba  
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
 2. Kez attım soruyu ama cevap veren olmayacak sanırım 
-Reklam-
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Canım ben kinoa ile 1.5 ayda 10 kilo verdim inanılmaz güzel ödem atiyo fazla bişey yapmadm onu içtim yanına bide ekmeği kestim 

Ama şunu belirtiym emziriyosan yada hamileysen icilmiyo
(2,563 puan) tarafından
Prenses annesi kinoa vayinimi kulllandin acaba
(2,563 puan) tarafından
Çayini yazacaktım
(1,284 puan) tarafından
Evet canım kinoa çayi kullandım aşırı iyi geldi bana metapolizmayi baya iyi hızlandırıyor benim normalde tuvalete çıkarken zorlaniyorum 4 5 güne bir cikiyodum onu içince günde 2 3 kez çıkmaya başladım
(2,563 puan) tarafından
Fotoğraf eklermisin cnm kullandığın çayin
(1,284 puan) tarafından
Canım soru kapatılmış ekleyemedim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 358 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultanhanim (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeşim2121 (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,324 soru

24,097,485 cevap

332,180 kullanıcı

...