0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (513 puan) tarafından
kizlar,ayak tabanimda ve atak minik parmagimda sigil var. sigiller korona zamani hic gidemrdigimden bir hayli buyudu bayagi bir kapladi. bir kac kez dondurarak tedavi denedim olmadi. krem verdi doktor aspirin ve vazelin karisimi onu da yaptim yaptim ama vok bir azalma olmadi. lazerle yaktirma islemini onermediler tekrsrlama riski vRmis. napacagimi sasirdim bulasacak diye yaz kis coraplayim. topuklu ayakkabilarimi giyemiyorum kucuk parmagima agti yapiyor. nolur dogal da olsa care bulan varsa yazsin. :(

3 Cevaplar

0 oy
(163,366 puan) tarafından
linc yiycem ama bizim irda bi teyze var bi okuyo tükürüyo bide demir parayi isitiyomu bisi yapiyo hemecik kuruyup kayboluyo 
(9,920 puan) tarafından
Kız niye linç yiyesin ocakları olur bunların bazende 3 ihlas bir fatiha okuyup gitmesi için dua et denir benim ayagımda vardı. Oje seklınde sürülen ilacta verdi doktor  surdum o gecırır gibi oldu sonra dustayken dua okudugumu hatırlıyorum yani Allahım nolur gecsin gibi sonra gitti hamdolsun
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Valla benim ellerimde çıktı o zaman kim söyledi hatırlamıyorum ama şöyle yaptım tanımadığım bir mezarlığın toprağına sürdüm siğilleri arkama bakmadan ordan gittim çok şükür hepsi geçti sizde öyle bir gitme imkanınız varsa toprağını alıp siğillere sürün arkanıza bakmadan gidin İnşaAllah size de şifa olur 
(587 puan) tarafından
Annem de aynı şekil yaptı geçti
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benle annemin ellerinde de vardı. Bende bikaç tane küçüktü ama annemde bir sürü kocaman kocaman vardı. Yüzük siğilden geçmezdi takamazdı. Bir kadına gittik. Buğdayın üstüne bişiler okudu. Bunları gömün hayvan yemesin dikkat edin dedi. Bunlar çürüyünce geçecek dedi. Gerçekten de bir hafta on günde geçti ikimizinki de. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
19 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
14 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde FurkanAnnesi (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,469,813 soru

24,077,614 cevap

331,027 kullanıcı

...