0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar günlerdir diş ağrısından bayilicam o derece kotuyum şişmiş dişlerim yapılacak kanal tedavi. Ama antibiyotik içiyorum o bitince gidicem oda etki etmedi daha ağrı kesici parol aliyorum bir işe yaramıyor. Emziriyorum bebeğim 1 buçuk yaş. Başka ağrı kesici içemez miyim lütfen bişey diyin deliriyorum ☹️

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada evde yapmam gereken bütün kürleri yaptım neredeyse onlarda hiç işe yaramadı daha çok ağrıdı hatta ☹️
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Parol disi pek onermiyorlar ben g3cen siziyla uyandım bi parol attim bi de Karanfil koydum oraya öyle uyuyup kalmışım dinlenince. Ben de emziriyirum
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Canım tuz bas disinin üstüne ya da sarımsak 
0 oy
tarafından
Beni bir böcek sokmuştu kolumu koparma noktasına gelmiştim 2 parol keşfedené kadar 4 saat arayla 2 2 attım hayata öyle tutundum direk kesiyir ayrıca internetten araştır ordada yaziyor
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Benimde oğlum 5 aylıkken felandi sanırım acayip dişim ağrıdı gece ağladım sancidan felan o biçim yani bende emziriyodum dayanamayıp majezik içmiştim sonra 5 saat emzirmedim sagdim felan hiç bişey olmadı Şükür sonra eşim beni hastaneye götürmüştu ağrı kesici iğne yapiyo popodan gerçekten benim o iğne sonrası geçmişti ağrım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 12,141 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine. (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 212 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,950 cevap

336,431 kullanıcı

...