0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından
Rüyada görüp doğru çıkan varmı merak ediyorum bende ilk kızımda kızım olduğunu gördüm kızım olmuştu sizde nasıl oldu şimdi de ilk haftalarındaym kız çocuğu gördüm bilmiyorum buda mı kız ki ama çok tatlıydı ya

7 Cevaplar

0 oy
(4,011 puan) tarafından
Ben oğlumda hep kız gördüm erkek oldu 

Şimdi gebe gebeyim

Daha rüya görmedim sfshh  

Hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu arada kaç haftalık oldun 
(577 puan) tarafından
Tersi çıktı desene 11 olacak yarın hayırlısı bakalım:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rüyada erkek bebek emziriyordum kızım olacak nasipse 
(577 puan) tarafından
Bende kız bebek emzirdim hayırlısı
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Kızımda hep oğlan çocuğu gördüm. Bunda da hep bir kız bebiş görüyorum ama yüzde doksan kız dedi doktor. Demek çok alakası olmayabiliyor 
(577 puan) tarafından
Olabilir canım ne bilym belki terside olabilir
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kız görmüştüm ryamda 3 kre ilk gebelikte kızm olmştu ama şmdi yne hamileyim hiç rya görmedm oğln olack naspse 2 aym kaldı doğma
(577 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(656 puan) tarafından

Yok be yalan dolan o işler, zaten ya kız olacak ya erkek yani en fazla ne görebilirsiniz ki rüyanızda :) Psikolojik hepsi, sürekli cinsiyet düşündüğünüz için.

(577 puan) tarafından
Belkide çokta takmıyorum ki ilk defa gördüm hayırlısı olsun
0 oy
(913 puan) tarafından
İlk oğlumu da şimdi ki doğacak olan oğlumu da gördüm hatta biz ikinciyi istemedik kaza kurşunu diyelim ben ondan 2 ay önce rüyamda erkek çocuğumun olacağını gördüm adı bile belliydi eşime dedim bı gün avmden çıktık öle sohbet ederek godiyoduk dedim ben böle rüya gördüm oda dedi aman Allah olmayana versin cubku oglumiz 16 aylıktı  gülüştük adida bu dedim oo adını bile koymuşsun dedi  neyse hayrolsun falan dedi 1 dakika sonra yanımızdan erkek çocuk koşarak geçti annesi ismini söyledi benim rüyamda gördüğüm isim  eşime soyledikten 1 dakka sonra yaaa şok olduk hamile kaldığımda  bana sen erdinde benim haberim mi yok dedo hele erkek olduğunu duyunca daha da şok 
(577 puan) tarafından
:)) bende de hep doğru çıkar ama bilmiyorum
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Ben oğlumda kız bebek gördüm, kızımda da erkek bebek gördüm.  Şimdi 3.gebeliğim annem ruyasında kız bebek gördü cinsiyetini bilmeden   ama erkek bebek 

Geçen bgun benmde erkek bebek gördüm ama artık cinsiyetini bildiğim için galiba 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,011 soru

24,105,800 cevap

332,688 kullanıcı

...