0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (685 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya kafayı yicem bu bebeğe yeni doğan demeye bin şahit ister uykuyla kavga ediyor resmen gazını çıkartıyorum rahatlatiyorum da bana mısın demiyor 1 saattir sallıyorum 4 saattir uyanık kafayı yicem Allah aşkına :(((((((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kolik veya reflüsü vardır. Biz de öyle geçirdik. 6 aya kadar atlatır. Yani annelik büyük sabır işi 
(685 puan) tarafından
Yok şükür kolik değil rahat olsa dahi uyumuyor
-Reklam-
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Ay kıyamam keşke bana versen ben baksam sende 2  3 saat dinlenirdin çok severim yenidoğan bebiş belki bi yeri ağrıyordur 
(685 puan) tarafından
Keşke ya uykusuzluktan deliricem
0 oy
(800 puan) tarafından
Allah sabir versin 13 saat uyutmaya calistigimi biliyorum kucagimdan indirmeden. Emerek uyuyordu kucagimda yataga koydugum anda aglamaya basliyordu insan delirecek gibi oluyor yalniz degilsin gecicekk
(685 puan) tarafından
Gerçekten deliricem 3 buçuk yaşında oğlum var ona yetemiyorum çok üzülüyorum ya cok
(800 puan) tarafından
Simdiki bebekler mi huysuz biz mi bakmayi bilemiyoruz anlamiyorum eskiler o kadar isin gucun arasinda bakmislar
0 oy
(3,855 puan) tarafından
Kafayı ye canım tutan yok  ben de 4 ay çektim
0 oy
(3,855 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kaç aylık canım ben hamak aldım rahatladım 

(3,855 puan) tarafından
Foto yükledim canım
(1,193 puan) tarafından
bnde aldim cok iyiydi yanimda sallaya sallaya uyyrdu besik niyetine kullandim hep kolikti bide benimki bunda cok rahat uyurdu
(3,855 puan) tarafından
Benimki 9 aylık olcak hala kullanıyom elim kolum gibş
(1,193 puan) tarafından
ay benimde oyle en son benimki ayaga kalkmaya basladi falan derken kaldirdim ama besikten cok onu kullandim gece aglamaya baslardi direk buna yatirir sallardim hemen uyurdu gunduz koltuga otururdum yanima cekrrdim bn tv ye bakarken o yanimda uyurdu falan cok iyiydi ya
(685 puan) tarafından
Kız benimkide Aynı bundan
0 oy
(7,073 puan) tarafından
Kızımı saatlerce salladgmi hatrlmym o ağlar bn ağlardım 4 aydan sonra rahatladık bizde 
(685 puan) tarafından
Ay daha 3 ay mi var
(7,073 puan) tarafından
Malesef kuzum ama sen sakin ol inan bNa bebekler anne babasının enerjisini alıyor sen ne kdr verilen o o kdr ağlıyor bn bizzat kızımda şahit oldum o seye
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Bu posta kim niye bu kadar uyarı verdi 
(685 puan) tarafından
Boş kalmışlar
0 oy
tarafından
Memede uyumuyor mu cnm. Emzik mi versen birde
(685 puan) tarafından
Hyr emzik vermeye başladım onu da 5 dk sonra atıyor
0 oy
(1,381 puan) tarafından
İlk 3 ay gaz dedim sonra diş dedim sonra hastalıklar yemek yeme yani cidden bi bebek ilk doğduğunda sıkıntıları varsa hep oluyor sakin cocuk hep sakin yaramaz hep yaramaz kalıyor değişmiyor 
(685 puan) tarafından
Aynen gerçekten haklısın
0 oy
tarafından
Uyarı niye verildi ki Allah için çok tuhafsiniz 
(685 puan) tarafından
Boş kalmışlar
0 oy
(426 puan) tarafından
Oyy bacımm ben neler çektim çok uykusuz kaldım doğuma uykusuz girmiştim bir haftada uykusuz kaldım üstüne diğer günler cabası ama ben çok şükür rukye ve vakia suresiyle bu aşamaları atlattım dua açınca öyle güzel uzun uyudu ki rahat ettim yani hiç yoktan uyuyodum tam 5 aylık oldu zaten uyku düzenimiz düzeldi elhamdülillah Allah yardımcın olsun sabır versin kuzum annelik gerçekten sabır işi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 463 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 592 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
8 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlatlarim (837 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,016 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,886 cevap

336,421 kullanıcı

...