0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Bi hafta olcak kndime gelemedim gözlerimi açamıym yorgunum halsizim boğazlar kütü yaşayan varmı bu gribi bu gözlerde kızarıklık gripten oluyo dwilmi 

7 Cevaplar

0 oy
(1,381 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben 10 15 gün beter oldum ağzımdan burnumdan iltihap aktı sinüzit azdı resmen en son gittim antibiyotik verdi doktor emziriyorm ama mecburum çünkü daha beter oldum geçmedi 
(1,381 puan) tarafından
Çörek otu yağı 1 er damla damlat canım çok değil 7 gün yap inanılmaz tedavi ediyor çok çok yakıyor ama cidden aşırı derecede temizliyor bizzat Saracoglu ve birkaç profesörün deyimi ile ve deneyen tanıdıklarım vasıtasıyla yaptm çok faydası var
(915 puan) tarafından
Yapacağım İnşaAllâh bakayım en son şu yol kenarında acı kavun varya bi delilik yapıp onu damlatcam :D
(1,381 puan) tarafından
Ahaaa valla onu bilemedm ama dediğim tedavi baya ise yarıyor
(915 puan) tarafından
Yapayim İnşaAllâh ya iyilesmek istiyorum artik :))
(1,381 puan) tarafından
Yap yap faydası olur
-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından
İkiz bebeklerimle olduk grip sesleri kısıldı kuzularımin bagiriyo ses yok garibimin çok kötü bı grip ya daha öncede olmuşlardı bu kadar kötü değildi bu seferki çok beter
(1,234 puan) tarafından
Rabbim şifa versn can
0 oy
(915 puan) tarafından
Domuz gribinde oluyor gozlerde kizarma sadece bir ilaci var ilk 48saat içerisinde alinca ilaci fayda ediyor
(1,234 puan) tarafından
Aa bilmiyodum antibiyotikle geçmezmi
(915 puan) tarafından
Antibiyotik verdiyse doktor başka teşhis koymuştur rabbim şifa versin
0 oy
tarafından
10 gündür geberiyorum şuan öksürükten uyuyamıyorum artık ciğerlerim çıkacak 
(1,234 puan) tarafından
Oy cok kütü ya
0 oy
(163,332 puan) tarafından
covid olabilir
0 oy
(800 puan) tarafından
Ben bir buçuk ayda anca toparladım kendimi benim oğlan iki haftada anca iyileşti :/ bu karışık bi virüsmüş kuzum ağır geçiriyo insan korona testi yapsan kesin pozitif çıkar ben daha hiç böyle hasta olmamıştım geçmek bilmemişti
(1,234 puan) tarafından
Vala öyle ya
0 oy
(6,155 puan) tarafından
1 aydir geçmeyen öksürük akciğerde iltap  hapşırma alerjim var zaten kabus gibi gunler gecirdim bugun daha iyiyim antibiyotik icdim yarin kontrol var inşallah gecer yoruldum öksürükden  hayatim boyuncq boyle öksürük görmedim 
(1,234 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm ya
(6,155 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun allah yardimcin olsun valla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,161 cevap

330,175 kullanıcı

...