0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından
Kızlar görümcem geldi grip yeni doğum etnisim  üniversite okuyor ara tatile girince geldi haberim bile yoktu geliceginden bende eşime yazdım şimdi sinirimden yurt dışında eşim haksizmiyim sizce

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Farz etki eşin grib.
(118 puan) tarafından
Canım yeni doğum ettim 20 gün oldu habersiz geldi tamam ama grip oldugundan haberim yoktu geldi sarıldı öptü beni öyle sokulmasina ne gerek var kendini soyutlasin
tarafından
Aynı şey mi Esma?
tarafından
SMG. Birşey fark ettim tatlım☺️ herzaman bana yaptığım yorumlara aynı seymi Esma diyorsun ☺️
tarafından
☺☺☺ evet şekerim sen de hep onu dedirtiyorsun ☺☺☺  elif ben bu arada ❤  ama şimdi kocanın grip olmasıyla tatile gelmiş görümcenin grip olması aynı şey mi gerçekten. Yeni doğum yapmış hem de. Ben pandemide doğum yaptım ve kardeşimin eşinin tayini çıkmıştı 10saatlik mesafeye taşındılar giderken uğrayıp camdan beni ve bebeği görüp gittiler. Kardeşim bebeğime 8,5aylıkken sarılabildi. Tek kardeşim ve onun da ilk ve tek yeğeni. Ona rağmen uzak durduk birbirimizden ama ciğerim yanmıştı tabi camdan kardeşime el sallarken..  Görümce zaten zerre kadar düşünce olsa gelmez. Bu salgın zamanında aciller bebeklerle doluyken ateşten sürekli çocuklar perişan olurken.. Lohusa kadının mezarı açık olur derler bizim burda kuş kanat çırpsa anası da bebeği de yel alır derler. Evet aynı şey mi şimdi tekrar söyle lütfen ☺
-Reklam-
0 oy
(643 puan) tarafından
Hakli olsanız bile esiniz ne yapsın ta oralardan. Birde akli sizde kalacak yok yere. Keşke kendiniz deseydiniz görümcenize biraz toparlayinca gelseyfin keşke gibisinden. Herşeye eşler girince sorun büyüyor gerçekten
(118 puan) tarafından
Canım eşim bunu zorladı kaynanami getirtti istemediğim halde aynı şekilde kardeşidir habersiz şekilde geliyor bana sorulmadı otobüse bindikten sonra haberim oldu indi burdaki terminalde beni buna zorluyorsa halletmesi gereken kişide o
0 oy
tarafından
Maske ver taksın  bebeğime de yaklaşma de habersiz hasta hasta gelmişse  uyacak senin kurallarina
(118 puan) tarafından
Kız geldi sarıldı öptü ona sinir oldum bana dese hastayım gir odada kal kapıya koyacak halim yok ama niye böyle anlamadim
tarafından
Umursamıyor seni de ondan virüslü oldugunu neden demedin de yaklaşma bana de apaçık bu ne saygısızlık yaaahuuu  yaa anlamiorm daha daha neler duycam burda bakalm
(118 puan) tarafından
Öyle valla canım bakalim
0 oy
(7,594 puan) tarafından
Adam yurt dışından oraya napacak onu niye huzursuz ediyon kardeşini arayıp çık evimden diyecek hâli yok 
(118 puan) tarafından
Nediyim canım kardeşi bişey diyorsun yanlış anliyolar dariliyolar felan grip geldi öptü sarıldı madem geldin soyutla kendini yaklaşma deki hastayım felan yani sokulmasina ne gerek var
(7,594 puan) tarafından
Tamm cnm haklısın çocuğunu düşünüyosun ama eşine durumu yansitman yanlış adam bisey yapamaz ki görümcenin düşünmesi lazım taksin maskesini güzel bir dil ile söyle
(118 puan) tarafından
Maskeyle nekadar durucakki canım 15 20 gün burada
(7,594 puan) tarafından
Valla iyileşene kadar duracak el kadar bebemi hasta edemem bu halinle geldiysen başımın üstünde yerin var ama maskeni tak lütfen diye uyar
(118 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yurtdisindaki adam ordan ne yapabilir şu herseyi eşe şikayet etme ozelliginizden vazgeçin azcık kendiniz halledin meselelerinizi
(118 puan) tarafından
Bişey diyorsun yanlış olan sen oluyorsun nediyim canım kaynanama bişey demedigim halde 1 haftadır konusmuyor desem iyice cephe alicaklar bana ben istemeden getirtti zorladı buna beni oyuzden halletmesi gereken kişide o
tarafından
Desin onların ne dediği seninle küsüp kusmemeleri senin için önemli mi konusmasin dünyanın sonu mu alırsa alsınlar çok önemli sanki ordan buraya yetisemez en fazla telefonda 1 2 söylenir o kadar ordan çözmesi mümkün değil o yüzden kendi işini kendin halletceksin
(118 puan) tarafından
Konuşayım ozaman kirilirlarsada yapacak bişey yok
tarafından
Aman kirilsinlar lütfen önemli olan sen ve bebeğin onların abuk subuk tripleri değil trip atacaklarsa göster kapıyı sen lohusasin kimsenin sana bisey diyip seni üzmeye hasta etmeye hakkı yok
(118 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim canim
0 oy
(1,276 puan) tarafından

Canım lohusasın sen her şeyi kafaya takma, görümcen seni özlemiştir de sarılmıştır, akıl edememiş olabilir. 

Canım bağışıklığım bu ara zayıf hasta olmaktan çekiniyorum, yanlış anlamazsın değil mi de. Valla ben bebeğimi ellerimi dezenfekte etmeden kucağıma almıyordum eşime hele yıkanmadan dokundurtmuyordum. Seni iyi anlıyorum o yüzden.

Bu arada Allah analı babalı büyütsün,  bahtı güzel olsun miniğin :)

(118 puan) tarafından
Sağol canım zaten şuanda durmiyan bir bebek kolik bebek birde hasta olursa dayanamıyorum geçen bı kan aldılar içim gitti canımdan can gitti nebilim
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Canım uzaktaki adamıda huzursuz etmeseydin keşke hadi grip geldi süpriz yaptıda keşke sarılmasaydı söyle uzak dursun maske taksın
(118 puan) tarafından
Geri sildim yazdıklarımı eşime burda yorumları okudum ya canım konustum şimdi uzaktan gostersem yeter dedi vermene gerek yok dedi
(1,558 puan) tarafından
İyi etmişsin bintanem yazık adam uzakta aklı kalırdı onun da cahilliğine ver sen sarıl yavruna uyu dua et birşey olmaz Allahın izniyle
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Senin için gelmek istemiştir belki yeni doğum yaptın yardım eder diye
(118 puan) tarafından
Yok canım hiç bı iş bilmez hasta olması kotu geldi yanıma kadar sarıldı öptü hasta hasta uzaktan selam verseydi keşke kendisini izole etse Gine yeterde bakalım iş demekte

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 411 göst.
+1 oy
8 cevap 527 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 527 göst.
6 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu