0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Kızım 17 aylık 10 kilo çok şükür sağlığında bı sorun yok ama çok iştahsız bişey yemez süt yayla çorbası makarna ve yoğurt başkada bişey yemez doğru dürüst kaç defa götürdüm doktira ama fayda yok . Balık yağı 3 tane iştah şurubu denedik ama olmadı kilo almıyor yemiyor ne yapabilirim . 1.5 yaşındaki bebekleriniz neler yiyor normalde

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onalri ver sende ne yiyorsa zamanla acilicaktir
(259 puan) tarafından
Ama hergun hergun makarna ne bilim yaa. Herkes sanki ben bu çocuğa bakmıyorum  gözüyle bakıyor :(((((
tarafından
Yo valla benimde oğlum surkeli makarna yiyor napim acmi kalsin cocuk makarna patates çorba dönüşümlü veriyorum aç kalmasından iyi
(259 puan) tarafından
Öyle valla zaten başka bişey hayatta yemiyor . Mesela çoğunlukla bebekler ilk herşeyi ağzıyla tanır yaa normalde benim kızım öyle değildi yani herşeyi ağzına almazdı şimdi yeni bişey verecem deniyorum veremeye çalışıyorum dilinin ucuyla tadına bakıp geri itiyor
-Reklam-
0 oy
(54,155 puan) tarafından
yemeyen çocuk yemiyo benimki kemikli yapili duruyo herkes ne versem yiyo saniyo ama yemiyo yemek saati kavga dövüş yediriyorum oda bir tabak yemez kendi haline biraktim yedigini yiyo bikmisti bir ara sürekli makarna yiyodu üç yasindan sonra bazi yemeklere alisti fasulye nohut mercimek gibi
(259 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz yemeyen çocuk gerçekten yemiyor yani ağzına zorla koyuyorum çıkarıyor asla yutmuyor
(54,155 puan) tarafından
bizim hep sorunlu zorla oturur sofraya hala ben zorla tikarim agzina hep bu son diye pazarlik yapar
0 oy
(2,563 puan) tarafından
İminol kullandım çok faydası oldu iştah icin
(2,563 puan) tarafından
Bitkisel içerikli canim ben doktora sordum kullan dedi içeriği çok temiz doktor yazmıyor kendin alıyorsun eczaneden yada internet den ballı çilekli aromali kahvaltıdan sonra bir kaşık verdim bı haftada etki etti masallah yemesine
(2,563 puan) tarafından
Sade iştah icin değil bağışıklık da guclendiriyor
tarafından
Eczanede var mı canım bende bakarım olmazsa çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(2,563 puan) tarafından
Evet canim. Var var ben eczaneden aldım zaten
(2,563 puan) tarafından
Fotoğraf ekledim bak canjm bu
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Benimki 30 aylık  12 kilo idi 10 gündür hasta 11 kiloya düştü ne yapsam yemiyor;((( Bende senin gibi muzdaribim
(259 puan) tarafından
Yapma yaa çok geçmiş olsun canım
0 oy
(2,563 puan) tarafından

image

canlar bakın bu ♥️♥️♥️♥️
tarafından
Maşallah canım inşallah hep böyle devam eder yaa en son 18 aylik aşısında 78 cm çıkmıştı o zamandan beri ölçmedim bilmiyorum boyu kısa biraz sanki yada bana öyle geliyor yaa benimki çok şükür hasta falan olmuyor ama bu iştahı yüzünden canım çok sıkılıyor işte ister istemez kafama takıyorum hatta aile doktoruna söyledim o da kan ilaci gibi bir şey yazdı dişleri için vermedim zaten disleri için de ayrı canım sıkılıyor hep rengi değişti anlamadım gitti geçen diş doktoruna götürdüm o da çürük değil fırçala dedi şuan bir işlem yapamayız hamilelikte kullandığın ilac ona zarar vermiş olabilir dedi
(2,563 puan) tarafından
Amin amin inşallah cnm  o kan ilacının istaha faydası oldu nu sanmıyorum ya sen bunu alda bunu dene bide eğer bala cilege alerjisi faln yoksa ben bu bittikten sonra bide şey Alaçam karadut özü onunda istaha bagisikliga vitaminlere çok faydası oluyormus
tarafından
Zaten kullanmadım canım dişlerine zarar vermesin diye sürekli icirdikten sonra temizle dişlerini diyince hiç vermedim ne yalan söyleyeyim yok canım bal ve çileğe alerjisi falan yok bu sefer merkeze gidince bakacam buna keçiboynuzu veriyorum sürekli de karadut bulamadım geçen bizim burda baktim da olmazsa merkeze gidince ona da bakarım canım çok sağol
(2,563 puan) tarafından
Ne demek canim sende sağol Allahım çocuklarımızı korusun inşallah keçiboynuzundan daha iyiymiş dut canim inşallah bulursun
tarafından
Amin canım amin ❤

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 300 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde ebru.esila (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 573 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
12 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Neyla (593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,244 soru

24,151,369 cevap

334,934 kullanıcı

...