0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Kararsız kaldım kiracıyım ama evimin de ferah ve güzel olmasını istiyorum ve mutfak dolaplarım eski kahve rengi dolaplarında ve bir karara vardım fakat hangisini yapmalıyım bilmiyorum trendyolda gezindim folyo da var ama biraz uğraştırıcı ve dikkat el becerisi istiyor baloncuklar olmasın diye kiracıyım fazla masrafta yaomak istiyorum aslında istediğim hem güzel modern hemde uygun bir şekilde yapmak  sizce hangisini tercih etmeliyim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ev sahibi izin verecek mi 
(14,412 puan) tarafından
Ne vermivek kız,yeniliyo kadın
Bence bayılır
tarafından
Boyarsa belki ama folyoya izin vermeyebilir
(1,467 puan) tarafından
Ev sahibi evi dökülüyor sesini çıkarmıyor bn ise güzelleştiriyorum bi zahmet bunada bişey demesin adam evi değerlendirmek için almış yıkılsa umrunda değil adamın
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Boya kiradan düş canım
(1,467 puan) tarafından
Yok bacım düşmez bu ev rutubetten durulmuyor kanalizasyon meselesi olmuştu bi ara adam ister yaptırın ister çıkın dedi bn karşılamam dedi
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Tavsiyeniz yok mu kızlar.
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Ev sahibi ses etmiyor madem folyoyla uğraşma.cok masraf yapmak istemezsen de gardrops dolaptan falan bak bence.boya sonuçta 2.el olsa ne olur.uyguna bulursun.folyodan daha kolay olur 
(1,467 puan) tarafından
Bnde sonuçtanikisi aynı uğraş hatta folyo daha uğraşıtırıcı
0 oy
tarafından
Boya daha iyi olur bı tanıdık folyo yaptı rezil oldu dolaplar tam beceremedikleri icin
(1,467 puan) tarafından
Bnde beceremem sanırım en iyisi boya dediğiniz gibi
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Boyamak daha iyi canım bence ama tabi dikkatli boyamak lazım onun boyası var 
(1,467 puan) tarafından
Yok cnm zaten boyarsam jendi boyasını akïcam en iyisi boyâ folyadan yana kendime güvenmiyorum
(1,650 puan) tarafından
Benim Bi tanıdığım boya yaptı çok güzel oldu sanki sıfır dolap gibi oldu
(1,467 puan) tarafından
Bnde yapıcam o zaman ama kısın kuruması zor olur sanırım o yüzden yazı bekliycem
(1,650 puan) tarafından
Daha iyi olur tabi yazın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
+1 oy
9 cevap 336 göst.
0 oy
5 cevap 329 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu