0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yıllık evliyim. Bir tane de eltim var 7 yıllık evli o da. Kayınvalidem ne yapsa onunla yapıyor birşey almak istese ona soruyor. Misafiri gelse onu çağırıyor. Ben yokum sanki. Eltim kıskanmıyorum tabiki onun 7 yılı geçmiş ama bu kadar ayrım yapması da sinir ediyor beni. Eltimin evine gider bulaşıkları yıkar evini temizler benim evime gelir misafir gibi yer içer kalkar kenarına. Kaynanam ev bakıyordu daha önce eşim bir eve götürdü tutturdu Ayşe de gelsin görsün diye. Ev aldı bana ne gel bak demedi ne de söylemedi aradım yardım edeyim diye hep erteledi. Ben misafir gibi gittim. Eşim sen yine de yardım et dedi neyse eşimi kırmamak için gittim. Eviniz hayırlı olsun dedim Kayınpederimde sen yeni mi görüyorsun dedi evet dedim sonra sana mı ayıp bize mi deyince bende valla çok kırıldım size dedim hiç haber dahi vermediniz yabancı mıyım ben dedim onlar da özür dileyip haklısın hakkını helal et dediler. Sonra hediye aldık eşimle hayırlı olsuna aldığımız hediyeyi beğenmeyip değiştirmek istedi. Yaa bende ona mesafeliyim ama bu aldar da ayrım yapılmaz yaa. Eşime söyledim o da hak verdi zaten bana

5 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hiç suyu bulandirma.cok yakınlık tez ayrılık getirir.bqk.emin ol en güzel senin durumun.
tarafından
Yaa ben halimden memnunum öyle evime karışıp laubali olamıyorlar bana karşı. Ama işte insan düşünmüyor da değil
(12,026 puan) tarafından
Boswr bak vallaha bacım en iyisi seninki.
tarafından
Valla bende halimden memnunum. Yeni aldığı ev bana çok yakın annemlerle aynı caddedeler. Valla anneme gidiyorum onlara misafir gibiyim hiç umrumda değil ama ne ederlerse onu bulacaklar
(12,026 puan) tarafından
Aynen öyle bırak boşver.yarin bir gün bir problem olduğunda da bana el gibilerdi bende onlara elim öbür geline düşer diyip siyrilirsin
tarafından
Yok yok o zaman öyle olmaz canım. Yine benimde başıma patlar. Geçen görümcem geldi bende kaldı evimi birbirine kattı gitti
-Reklam-
0 oy
(22,824 puan) tarafından
Demek ki sevmiyorlar seni. Boşver sen de onların sevgisine ihtiyacın yok. Nasılsa eşin de anlamış durumu. Sen gerekli zamanda gelir gidersin. Fazlasından da uzak durursun böylece. Kafan rahat olur 
tarafından
Valla oğlu öyle güzel seviyor ki :)) açıkçası bende onları haz etmiyorum sevmiyorum. Eşim için dayı diyorum. Diğerine evini verdi bütün eşyalarını almış ben krediyle ev aldım eşyalarımın çoğunu babam aldı onlara eyvallahım yok diye deliriyor kadın
(22,824 puan) tarafından
Boşver en güzeli . Onlara muhtaç değilsin.
0 oy
(800 puan) tarafından
Boşver kafan rahat hic umursama kaynani ne hali varsa gorsun uzakta :)
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Yani ben çok büyük bir sorun göremedim. En azından ortalığı karıştırmıyor eşinle aranan ufak sokmuyor ne kaynanalar var. Bu tarz konularda ben işte ona bunu yapıyor bana yaptı ya falan gibi değil de yalnızca bana olan tavrına bakarım. Boş yere eşine de bu muhabbetleri açıp canını sıkma bence.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ceylinim (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 650 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asyaa211 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.