0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından

image

Kızlar daha önce post açmıştım kızım düştü diye hastaneden geldikten sonra kızım ateşlendi sabaha kadar dün saglık ocagına götürdüm düşmeyle ateşin alakası yok kızım üç gündür ateşli napsam inmiyor eşim aradı götürelim hastaneye diyor ama malum heryer salgın korkuyorum napcam onuda bilmiyorum ateşi ne düşürür kızlar

6 Cevaplar

0 oy
(7,977 puan) tarafından
Ateş düşürücü ver canım yarım saat bir saat daha bekle dusmese götür 
(308 puan) tarafından
Veriyorum canım etkisi yok sanki
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından
3 günden fazla süren ateşte doktora götürülmeli. Enfeksiyon olabilir. 
(308 puan) tarafından
Tamam canım devam ederse akşam götürcem
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Arada ki salgın sizede gelmiştir büyük ihtimalle. Bizimkide hiç düşmedi. Ilık duş aldır  alnına koltuk altına ıslak bez koy. Yine düşmezse mutlaka hastaneye götür canım. 
(308 puan) tarafından
Duş dün aldırdım düştü geri çıkyor
(6,775 puan) tarafından
O zaman götür canim serum ilac verirler iyi gelir.
(308 puan) tarafından
Öyle yapcam canım ilaç verdim demin bakym düşmezse götürcem
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Ateş bu kuzum Allah korusun ilaç ver düşmezse mutlaka götür ateside yüksek yani 
(308 puan) tarafından
İlaç verdim kuzum şimdi takip edicem düşmezse götürcem
(4,950 puan) tarafından
Gecen haberlerde izledim ılık su ve ilaç harici hicbirseyle çocuğun ateşini düşürmeye kalkma
(308 puan) tarafından
Ilık duş dün aldırdım ama ateşi tekrar ediyor
0 oy
(913 puan) tarafından
Ayaklarına limon sürüp çorap giydirin  eğer hastaneye götürmek istemiyorsanik ılık duş aldırın  bide yükselince  ama 3 gün 38 sen vücudunda enfeksiyon vardır ondan inmiyor olabilir çünkü ateş vücudun mikropla savaştığınn göstergesi benve götür bı hastaneye antibiyotik falan verirler hatta iğne versinler o daha etkili
(308 puan) tarafından
Sağlık ocağı verdi antibiyotik onu kullanıyorum canım suanda
(913 puan) tarafından
Ozamn dediğim gibi limon sur ayaklarının altına ve çorap giydir bebek viksleri de var ondan surebilirsin rahatlatiyo ılık duş falan onlar az da olsa düşürüyor antibiyotik verdiyse iyi  şimdi aşırı salgın var ben hamile halimle yakalandım grip salgınına ilaçta alamıyorum oğlum var 19 aylık sürekli dibimde ihlamurla meyveyle ona bulaşmasın diye o kadar uğraştım ki geçmedi çok sukur
0 oy
tarafından
Çok yüksek değil canım,  3 4 gün normal. Diş çıkarıyor mu? Ilık duş aldır, daha yukselmezse bu kadar ateş vücuda iyi gelir zaten.
(308 puan) tarafından
Dün aldırdım duş canım geri çıkıyor gece inliyor resmen
tarafından
Canım 3 günü geçtiyse götür o zaman Allah'ım iyilik versin inşallah kuzuya
(308 puan) tarafından
Amin canım sağolasın olmazs götürcem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ebruesen (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,287 soru

24,056,181 cevap

329,921 kullanıcı

...