0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sabahın  8inde uyuyor anca ve gene 1 saat  aralarla kalkıyor doğduğundan beri böyle 6 aylık şuan allahaskina nede yanlış yapıyorum söyleyin bu dünyada bir ilk bence bu kadarda olmaz ya

Saat an itibariyle 1 hala uyumadı rekor bizde 24 saattir uyumuyor

7 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim iki oğlum da aynı böyle maalesef. Büyüğü 18 aylık oldu. Küçüğü de 4 günlük.. Yenidoğan bir bebeğin uykudan kırılması lazım ama yok çocuk saat başı uyanıyo. Herkes yenidoğan bebeğini uyandırıp emzirmeye çalısır. Benim oğlum beni uyandırıyo.
tarafından
Peki sebep ne yani merak ediyorum :'(((
(9,076 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım. Bilsem zaten. Büyük oğlum 18 aylık. O da hala öyle. Hiç uykuyu seven bir bebek olmadı.
(673 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama hamileliğiniz nasıl geçti sürekli ağlayan stresli bir gebe miydiniz?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende uyumayan bebe doğurmuşum bu saat oldu uyuyacak diye bekliyorum 
tarafından
Aynı devam
0 oy
tarafından
Aynı aynı bizde de. Gece 12de yatirmaya götürüyorum sabah 7de yorgunluktan bayılıp uyuyakaliyor bizimki dd
tarafından
O saatte uyuyup kaçta kalkiyor
tarafından
1.5-2 saatte bir uyanıyor öğlen 12ye kadar, sonra tamamen kalkıyor:(
tarafından
Uykuuuuuuuuuuu:((((((((
tarafından
Bozulmuş sinirler+morarmış göz altları:((
0 oy
tarafından
Ayy Allah yardımcın olsun ama bişeye cok inandım hamileyken gece karnımda benimle uyuyordu bebek doğunca aynı olur diyorlardi gerçekten öyle oldu ben hamileyken kaçta uyuyup kalkiyorsAm o saatte uyuyor bazen 9 10 da yatıyor oynarken onda bile çok geç kalmış geliyor yani gerçekten bebeği uyumayan annelere Allah yardım etsin 
tarafından
İlk kızım 2 aylıkken akşam yatar sabah kalkardı deliksiz ama bu hamileliğim çok aşırı stresliydi belkide ondan ya
tarafından
Bende çok stresli geçirdim vallahi ama rabbim hediye gibi verdi şimdi ikincide benimde uyumazsa çok dertlenirm :)
0 oy
(2,359 puan) tarafından
26 aylık odlu başını bekliyorum uyuyacak daha 
0 oy
tarafından
Benim kızım da 6 aylık uyumadiginda hep kucağına al gezdir diyor , almazsam ağlıyor saatlerce gece gündüz kucağımda. Bu beni artık çok yoruyor. Sizin de öyle mi. Artık  uyumazsan uyuma ama kucağı da isteme diyorum .
0 oy
(638 puan) tarafından
Aynı benim oğlan benimkide 6 aylık uyku yok bu çocukta hayret ediyorum ya 4. Ayına kadar ne güzel uyurdu ben uyanıp mamasını verirdim şimdide hiç uyumuyo 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 388 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sultan80 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.