0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından
Bugün oglede hic emmedi krem sürdüm diye 

Neyse soruma geçeyim 

Meme vermeyenler siz nasıl uyutuyorsunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Biberonda süt içerse onunla uyutabilirsiniz veya sallayarak falan uyur umarım benim oğlum süt icmemisti ama salladım gece uyku arasında su falan verdim tabi ben 3 ay zaman vererek biraktirdim süreleri azaltarak falan onunla çok kolay olmuştu 
(2,900 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ☺️ biberonda süt verdim simdi
(129 puan) tarafından
Süt içerse inşallah çok zorlanacağınizi sanmıyorum umarım çok kolay atlatirsiniz bu süreci :)
(2,900 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Sallama bence kendi uyusun 
(2,900 puan) tarafından
21 aylik nasıl yapacağım kendi uyuması için. Hiç uyumadı oyle
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Aslinda birden değil de kademeli bir şekilde azaltarak bırakırsanız daha doğru olur. Gece beslenmesini ilk önce bırakmalısınız zaten meme istediğinde meme uyumuş onun yerine su var diyip su teklif edebilirsiniz. Gündüzleri de her meme istediğinde onu oyuna çekerek ilgisini dağıtabilir siniz ilk gün 4 kere ertesi gün 3 sonra ki gün iki sonraki gün 1 kere falan bakicaksiniz zaten kendi unutmuş kendi gelmeyecek. 
tarafından
Gunduz kolayda gece zor benimki emmeden uyumuyo ağliyo biberon kabul etmiyo ayakda sallanmiyo kendini parcaliyo emmeside 2 dk da uyuyo sırf aliskanlik
(1,404 puan) tarafından
Hmm anladım canım. Biberonda olsa gece beslenmesi olmamalı. Kendi kendine uyutmaya alıştırsan geceeleride uyanmaz aslında çok rahat edersin
tarafından
Ah becersem gunduz birkere emdi bide simdi emdi sadece uyku oncesi vercem boyle boyle unutur insAllah bitti fln diyorum oda söyluyo kapat diyorum kapatiyo ama hala istiyo tiryaki :)
0 oy
tarafından
Yanıma uzandiriyorum ninni açıp pış pış yapıyorum 
tarafından
Benim kızım hep emerken yatardı.  3-4 gün diretti kaçtı ağladı falan ama artık öyle bı sorun yok
(3 puan) tarafından
Nasıl becerdiniz bizimkisi de aynı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 356 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,477,250 soru

24,180,795 cevap

336,318 kullanıcı