0 oy
55 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (118 puan) tarafından
Pirinç pilavını nasıl yapıyorsunuz tane tane olması için lezzetli olması için püf noktalariniz varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(742 puan) tarafından

Islatıyorum. Sonra güzelce kavuruyorum :D herkrs cok begenır

-Reklam-
0 oy
(18,564 puan) tarafından
Sıcak suda yıkıyorum. 1 bardak pirince 2 bardak su katıyorum. Ama ben bol şehriyeli sevdiğim için suyunu biraz daha fazla katarım. Mesela 2 bardak pirince 4 buçuk bardak su katarım. Sehriyemi kavururum yağı az olunca da güzel olmaz çok olunca da ben yağını göz karari koyarım. Sehriyeyi kavurduktan sonra pirinci ekler onu da iyice kavururum sonra suyumu ekler kısık ateşte pişiririm. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,473,043 soru

24,119,549 cevap

333,397 kullanıcı

...